A brand new year
Image default
Gezondheid

Alleen samen kunnen we de energietransitie mogelijk maken

Alleen samen kunnen we de energietransitie mogelijk maken.

Overstappen van gas naar all electric is de toekomst, slim dus om simpele dingen zoals je boiler of cv nu al te vervangen voor een elektrische variant.

Denk aan een beter millieu want dat is natuurlijk belangrijk voor onszelf en voor de generaties na ons. Het aanbod van elektrisch aangedreven apparatuur wordt steeds steeds groter wat het ons gemakkelijker maakt de CO2 uitstoot terug dringen.

Elektrische boilers zijn goedkoop in aanschaf en kunnen overal wel geplaatst worden omdat er geen verbranding plaatsvind dus hoeft er ook geen ventilatie in de ruimte te zijn. Vele male veiliger ook nog!

Een elektrische boiler is een zeer eenvoudig apparaat. Simpel gezegd is een boiler slechts een vat met een verwarmingselement en een thermostaat. Het verwarmingselement van een elektrische boiler werkt (logischerwijs) op elektriciteit en zorgt ervoor dat het water in de boiler warm wordt. Met de thermostaat wordt de temperatuur geregeld.

Neem de nieuwe boilers van het merk WESEN. Deze elektrische boilers hebben het hoogst haalbare niveau van energie- en efficiëntiekarakteristieken. Dit zal je terug zien in energie- en kostenbesparingen, de boiler voldoet aan de eisen van de huidige Europese energierichtlijnen.

De efficiëntie van de WESEN ECO boiler komt door gebruik van twee aparte cilindrische tanks in de boiler welke zeer goed geïsoleerd zijn. Door de platte vormgeving neemt deze elektrische boiler maar weinig ruimte in en kan zodoende gemakkelijk worden geplaatst in een badkamer- of keukenkastje. Doordat de tanks kleiner zijn dan bij de normale elektrische boilers wordt de opwarmtijd verkort en zorgt er bovendien voor dat het water sneller op temperatuur is doordat er minder menging van het koude inkomende water is. 

De WESEN ECO elektrische boiler is langdurig bestand tegen corrosie.

 

 

Er zijn 2 verschillende modellen te koop bij de on-line winkel van elektrischeboiler.eu

De ECO flat of de Inox serie.

De boilers worden geleverd met muurbeugel en een KIWA gekeurde overdrukventiel/inlaatcombinatie en zijn te koop met een inhoud van 30 t/m 300 liter.  

Wilde u toch al een nieuwe boiler kopen ga dan eens kijken op de website. Daar vind je deze, maar ook zeer veel andere energiezuinige en scherp geprijsde elektrische boilers, maar ook elektrische cv’s, zonnecollectoren elektrische kachels en zelfs anti- kalk magneten, wat je apparaten een langer leven geeft.

elektrischeboiler.eu.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis