A brand new year
Image default
Eten en drinken

High Tea bezorgen in Amsterdam

High Tea bezorgen in Amsterdam

 

Ben je op zoek naar een activiteit om je middag compleet te maken rondom omgeving Amsterdam? Bestel een High Tea voor thuis bezorgen in Amsterdam! Geniet van een complete en unieke High Tea ervaring, zonder dat je de deur uit moet. Samen met vrienden of familie geniet je van lekkere hapjes en bijzondere theesoorten. Het bestellen van een High Tea is overigens ook geschikt voor verjaardagen, huwelijksfeestjes, babyshowers, familiereünies, personeelsuitjes of een zakelijke bijeenkomst.

 

 

Een High Tea is een combinatie van allerlei hartige en zoete hapjes, met veel soorten thee. Vaak bestaat een High Tea uit o.a. broodjes, wraps en verschillende zoetigheden. Je kunt een High Tea box bestellen en thuis laten bezorgen, zodat je zelf het huis niet uit hoeft. 

Hoe werkt het?

Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. De High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. Deze hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum uiterlijk voor 12:30 uur aan huis in Amsterdam geleverd, in een handige box. Dus als jij online jouw High Tea bestelt, dan regelen wij de rest!

Soorten boxen

Er zijn verschillende soorten High Tea boxen te bestellen in Amsterdam. Zo is er een reguliere High Tea box, een luxe High Tea box en een Babyshower High Tea box. Een vegetarische of Halal High Tea box is ook te bestellen. En met het oog op de naderende feestdagen, is er ook een speciale Kerst High Tea box te bestellen. Zo kun je thuis genieten van een heerlijke High Tea, met je geliefden om je heen.