A brand new year
Image default
Eten en drinken

Eigen Koffiebar

Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken. De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a. w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk. Sanne Wierda We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek.

Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader! Wendy Hertgers De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Koffie Alles Over Bonen, Barista & Koffietentjes

Wat kan ik zelf aan de smaak van koffie doen? Niet alleen de koffiemachine zorgt voor die lekkere koffie. Ook jouw eigen invloeden en de koffiebonen zijn van essentieel belang voor de lekkere smaak van koffie. Eerlijk Koffie levert te allen tijde verse koffiebonen. De bonen zijn maximaal zeven dagen geleden gebrand zodat jij de verste koffiebonen ontvangt – barista vacatures.

Wij hebben voor jou een aantal tips op een rij gezet om jouw koffiebonen zo vers mogelijk te houden. Naast het vers houden van jouw koffiebonen zijn er nog een aantal handige tips om jouw koffie zo lekker mogelijk te maken. Met de volgende drie tips zet jij de lekkerste koffie voor jouw klanten en collega’s: Roer de koffie even om voor het drinken.

Baristatraining Voor Iedereen! – By Guus

Spoel het kopje eerst om met warm water. Het kopje is dan voorverwarmd waardoor de koffie beter warm blijft. Ververs het water. Vers water zorgt ervoor dat de koffiesmaak het beste tot uiting komt.

hoe wij omgaan met de coronamaatregelen en onze antwoorden op meestgestelde vragen.

Koffiebar Hengelo

Een lekker kopje koffie is niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Het eerst kopje op de maandagochtend om de werkweek goed te beginnen, het kopje koffie zaterdagochtend voor dat al het leuks van de dag te gebeuren staat. Of de cappuccino die je samen met een vriendin of vriend drinkt terwijl jullie genieten van de lentezon op het terras.

Wil jij ook mensen een fijne belevenis geven. Lees hieronder meer over onze en hoe je je in kan schrijven. Barista cursus: van beginner tot professional Of je nu al enige kennis van het barista vak in huis hebt of dat je nog onderaan de ladder staat. Voor iedereen hebben wij een barista cursus op maat.

Guus Koffie – Home – Facebook

Daarnaast werken we in kleine groepjes en is er altijd ruimte voor veel persoonlijk aandacht. Voor de beginner hebben wij een barista basis training, maar wil je meer de diepte in bieden wij ook trainingen aan als SCA Barista Skills Intermediate, in deze cursus heb je een theoriegedeelte en praktijk gedeelte gevolgd door een examen van 1,5 uur.

In de praktijk gaan je dieper in op smaak, mondgevoel en textuur. Een enerverende dag met vel informatie. Je kunt de cursussen bij ons op locatie volgen, of wij komen bij jou langs. Ideaal als je de cursus met meerdere collega’s wilt volgen bijvoorbeeld. Deelnemen aan de barista cursus Ben je geïnteresseerd in het volgen van een Barista cursus? Bezoek onze website om te zien wanneer de volgende cursus plaatsvindt, je kunt je hier ook gemakkelijk inschrijven.

De Lekkerste Koffie Van Nederland? 7 Tips

Heb je nog overige vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, een medewerker zal zo snel mogelijk al jouw vragen beantwoorden.

Sinds het coronavirus is goede koffie-apparatuur in huis hebben noodzakelijker dan ooit. The London Coffee Festival vroeg de internationale koffieprofessionals, die dit jaar eigenlijk op het festival een opwachting zouden maken, naar hun koffieroutines en tips voor de startende thuisbarista. Rob Clarijs, Nederland Winnaar London Coffee Masters 2019 en eigenaar van De Zeeuwse Branding“Ik houd er heel erg van om thuis koffie te zetten.

Koffiebar Inhuren

Mijn favoriet is op dit moment de Kurasu Origami-dripper. Ik heb ook een ééngroeps-espressomachine van Slayer Espresso, die ik voornamelijk gebruik op evenementen, want espresso drink ik liever in een koffiezaak dan thuis. Ik gebruik altijd verschillende koffiebonen. Meestal liggen er een paar gekke koffies op de keukenplank: van vrienden of mijn eigen koffie, zoals Oostenwind van De Zeeuwse Branding of het Slurp-abonnement.” “Gewoon beginnen.

Oefen veel en wees niet bang om te falen: je leert juist van je fouten.” “Ik geniet altijd van Socratic Coffee. Zij hebben een objectieve en wetenschappelijke aanpak in hun experimenten. Ik heb ook goede verhalen gehoord over de opleidingen van Barista Hustle, maar die heb ik zelf niet geprobeerd.” Agnieszka Rojewska, Polen World Barista Champion 2018, winnaar London Coffee Masters 2018 “Ik ben momenteel niet erg goed uitgerust, omdat al mijn koffie-apparatuur nog in Italië is.

Barista Workshop Van Guus Koffie

Kies gewoon één methode. Bij voorkeur een eenvoudige drip-methode, zoals een Clever Dripper of zelfs een French Press, en een molen. In het begin hoeft je echt niet te investeren in de allerduurste apparatuur. Het internet staat vol met zetadviezen voor verschillende methoden, dus kies er één en maak deze je eigen.” “Het You, Tube-kanaal van James Hoffman of de Barista Hustle-opleidingen.” Erika Vonie, VS Winnaar New York Coffee Masters 2017, MC en onafhankelijk consultant “Op dit moment is mijn go-to koffiemaker mijn trouwe Moccamaster, een Baratza Sette 270 molen en een Acaia weegschaal.

Voor mij draait het allemaal om gemak en consistentie! Ik drink momenteel een anaerobische koffie van Black White Coffee Roasters en wissel geregeld af met koffies van Greenway, Ultimo Coffee, Round Hill Roastery en Monsieur Claude. Momenteel hebben we meer koffie in huis dan nodig!”“Koop een notitieboekje en houd je recepten en vooruitgang bij.

Koffiebar Osdorp

Maar door goede aantekeningen te maken, kun je een eigen trainingsgids creëren, die je helpt begrijpen wat wel en niet werkt. Het is ook leuk om terug te kunnen bladeren en te herkennen welke koffies overeenkomstige eigenschappen of smaken hebben.” “Er is denk ik niet veel beters dan een paar uur op James Hoffman’s You, Tube-pagina doorbrengen.

Zijn boek World Atlas of Coffee is ook mijn #1 aanbeveling voor degenen, die thuis hun koffie-expertise naar het volgende niveau willen tillen.” Anne Lunell, Sweden Coffee Masters hoofdjurylid en mede-eigenaar van Koppi Coffee Roasters “Mijn voorkeur gaat uit naar de Hario V60. Ik houd van filterkoffie en deze methode benadrukt de aciditeit en de complexiteit van de koffie.

Barista Cursus – Dagger Coffee

Met een kwalitatieve molen heeft elke zetmethode potentie om goed te smaken. En wees niet bang om te experimenteren met het recept. Bekijk zetadviezen ter inspiratie, maar zie het niet als iets dat je moét volgen. Zoek uit wat het beste voor jou werkt.” “Op Barista Hustle kun je je vastbijten in welk onderwerp dan ook.

Het vergt iets meer techniek dan andere papieren-filtermethoden, maar ik houd van de heldere koffie die je ermee zet. Thuis koffiezetten kan echt zo moeilijk óf makkelijk zijn als je wilt. Als ik op reis ben, doe ik vaak gewoon gemalen koffie in een kopje, giet er heet water op, laat het vijftien minuten staan (terwijl ik douche) en drink het dan op.

Koffiebar Openen Kosten

Hiervoor drink ik vaak koffie die ik heb gebrand om te testen, maar ik vind het ook leuk om te zien hoe andere lokale branders het doen. barista groningen. Voor internationale branders verzorgt The Coffeevine een leuk abonnement en het Slurp-abonnement van Standout Coffee staat altijd garant voor zeldzame koffies.” “Focus niet te veel op de zetmethode.

Met een kwalitatieve molen leg je de basis voor het zetten van lekkere koffie. Ook kan hard water in steden zoals Londen veel van de mooie smaken in een koffie maskeren, waardoor alles hetzelfde smaakt. Het filteren van water kan helpen om de koffie tot leven te brengen.” “Barista Hustle heeft voor een redelijk bedrag een online bibliotheek en cursussen voor thuisbarista’s en professionals.

Koffiebar Beginnen

AboutPressCopyrightContact usCreatorsAdvertiseDevelopersTermsPrivacyPolicy & SafetyHow You, Tube worksTest new features

Wil jij meer leren over de fascinerende koffiewereld, je barista vaardigheden verbeteren of een echte thuisbarista worden? Wat je doel ook is, een barista cursus biedt je van alles om aan de slag te gaan. Hoewel het op dit moment waarschijnlijk niet mogelijk is om cursussen te volgens in verband met de coronamaatregelen kan je online wel veel informatie vinden.

Koffiekar Kopen

Of ga op youtube eens op zoek naar barista trainingen. Er zijn er genoeg te vinden om je te vermaken tijdens deze quarantaine periode.

Heb jij altijd al de fijne kneepjes van het barista vak willen leren? Volg dan eens een barista cursus. Tijdens de workshop komen verschillende onderwerpen over koffie aanbod. Aan het einde van de workshop kun je koffie zetten zoals een echte Italiaanse barista dat doet. Een barista workshop is leuk als bedrijfsuitje maar ook leuk om cadeau te geven aan een vriend, vriendin of collega.

Tuktuk Koffiekar Huren? Een Unieke Mobiele Koffiebar

Het eerste deel van de cursus gaat over de herkomst en verwerking van koffie. Daarnaast worden de verschillen in de diverse zetmethodes uitgelegd. Ook de theorie over het zetten van een perfecte espresso en het afstellen van de koffiemolen zal aan bod komen. Het tweede gedeelte van de workshop bestaat uit de praktijk.

Nadat de deelnemers het zetten van een perfecte espresso onder de knie hebben maken is het tijd om de melk op te schuimen. Hiermee kan een heerlijke cappuccino worden ingeschonken. De deelnemers zullen ook worden getraind op het schenken van latte art. Dat is een figuurtje zoals een hartje of een blaadje in de crema van de koffie.

Gerelateerde artikelen

Welke aardappel kan ik het beste gebruiken voor mijn gerecht?

Ontbijt aan huis

Catering Dordrecht