A brand new year
Image default
Bedrijven

Hypnotherapie bij Veerkracht Counseling

Woont u in Nijmegen en heeft u last van bijvoorbeeld angsten, onverwerkte trauma’s of een verslaving? Dan is hypnotherapie in Nijmegen misschien wel de oplossing voor u. Ervaren hypnotherapeut Corrie van Pinxteren helpt u aan de hand van hypnotherapie met zowel uw psychische als lichamelijke problemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Voordat de sessies beginnen vindt er eerst een gratis kennismakingsgesprek plaats. Daarin kan de hypnotherapeut uw problemen goed in kaart brengen. Ze krijgt inzicht in waar de knelpunten liggen. Als de oorzaak van uw problemen duidelijk is, kan de hypnotherapie in Nijmegen beginnen. Het is belangrijk uw problemen eerst te kennen, omdat de behandeling op uw problemen wordt afgestemd.

Hypnotherapie behandeling

Tijdens een hypnotherapie behandeling stelt een hypnotherapeut u vragen, waardoor u in een trance (ook wel hypnose genoemd) terechtkomt. In een trance focust u zich compleet op uzelf en uw gevoelens, u leert van binnenuit aan uzelf te werken. Een trance klinkt misschien heftig, maar u houdt altijd de controle tijdens een sessie. Dat betekent dat u niets doet waar u zich niet bewust van bent. Het enige dat er gebeurt, is dat u alles extra sterk ervaart en dat u minder wordt beïnvloed door invloeden van buitenaf. Eigenlijk dus net als wanneer u helemaal in een goede film zit.

Hypnotherapie sessie

Het ligt volledig aan uw probleem hoeveel sessies u nodig heeft. Meestal is één behandeling al genoeg om uw probleem bij de kern aan te pakken. U merkt na één behandeling al verbetering in uw dagelijkse leven, omdat u na één sessie weet hoe u dingen kunt veranderen. Voor zeer complexe problemen zijn waarschijnlijk meer behandelingen nodig, zoals bijvoorbeeld jeugdtrauma’s. U zult na de sessies ervaren dat u zich beter kan ontspannen en dat u zelfverzekerder bent.

https://www.veerkrachtcounseling.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek het veelzijdige aanbod van Kunststof Forte

Bedrijfsfeest organiseren? ICOMO regelt inrichting en catering

De leukste tegels voor je woning