A brand new year
Image default
Eten en drinken

Een kaasplank samenstellen door te lekkerste kaas online te bestellen

Het ruime assortiment aan heerlijke kaas van Cromwijk Uw Kaasboer is eenvoudig online te bestellen in de webshop! U kunt bij deze kaasboer terecht voor een uitgebreid aanbod aan kazen, bestaande uit diverse smakelijke kazen uit zowel binnen- als buitenland. Van een walnootkaas tot aan komijnekaas of een unieke kaas met tuinkruiden: in de webshop van Cromwijk Uw Kaasboer vindt u de beste en meest verse kazen die u eenvoudig online kunt bestellen om een lekkere kaasplank mee samen te stellen!

Haal alles in één keer in huis om een voortreffelijke kaasplank mee samen te stellen

U kunt bij deze kaasboer niet alleen heerlijke losse kazen voor een kaasplank bestellen, maar u vindt hier ook verschillende complete kaaspakketten. Kies bijvoorbeeld voor een verrassend borrelpakket met een schuitje 36 weken De Rotterdamsche Oude, kaaskoekjes en mosterd-dilledip. Wanneer u kiest voor een compleet pakket, weet u zeker dat alle producten qua smaak uitstekend bij elkaar passen. Hierdoor heeft u in één keer alles in huis om een lekkere borrelplank mee samen te stellen! U heeft de keuze uit diverse overheerlijke borrelpakketten en voortreffelijke kaas aan die u eenvoudig online kunt bestellen, zodat u altijd een kaasplank samenstelt waar voor iedereen wat lekkers op ligt. Deze borrelpakketten zijn ook nog eens zeer geschikt als geschenk voor iedere kaasliefhebber.

Bestel de kazen online of bezoek de markten of de Markthal in Rotterdam

Een kaasplank bestellen vol met de meest heerlijke kaas doet u bij Cromwijk Uw Kaasboer! Wat voor soort kaas gaat u bestellen? Bij deze kaasboer kunt u in ieder geval terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan heerlijke kazen om een unieke kaasplank mee samen te stellen. U bent ook van harte welkom in de winkel in de Markthal in Rotterdam om de diverse kazen te ontdekken. Daarnaast kunt u Cromwijk Uw Kaasboer ook bezoeken op een van de markten in Zuid-Holland waar zij vanaf dinsdag tot en met vrijdag staan.