A brand new year
Image default
Electronica en Computers

Gamekey

Oudere Windows systemen niet meer ondersteund

Het zal niemand ontgaan zijn; Microsoft stopt met het ondersteunen van oudere Microsoft Windows versies. De Windows XP-versie, tot nu toe een systeem wat nog door veel mensen werd gebruikt, wordt niet meer door Microsoft ondersteund. Er worden dus geen updates meer voor doorgegeven. Dit heeft tot gevolg dat een toenemend aantal programma’s vanaf nu niet meer zal functioneren of vastlopen wanneer je nog gebruik maakte van Windows XP. Ook is je computersysteem vanaf dit moment wanneer je nog werkt met Windows XP een soort schietschijf van hackers. De beveiligingssystemen van je computer worden immers ook niet meer ondersteund. Stel je eens voor wat er gebeurt waarom om die reden een hacker toegang tot jouw computer kan krijgen, en toegang heeft tot jouw persoonlijke bestanden.

Windows 10 op je computer   

Gelukkig is het voor computers van nagenoeg alle leeftijden mogelijk om Windows 10 te installeren. Je had natuurlijk gebruik kunnen maken van het aanbod van Microsoft om de gratis upgrade van Windows 10 te installeren. Je besefte je echter op tijd dat dat aanbod van die upgrade niet zo vrijblijvend was als Microsoft het deed voorkomen. Voor verder gebruik zal je op een gegeven moment tegen betaling je demo Windows 10  moeten gaan upgraden.

Koop een Windows 10 key    

Gelukkig hoef je niet lang te wachten om Windows 10 op je computer te installeren. Op internet lees je over talloze methodes om aan een Windows 10 versie te komen. Een losse key kopen is echter de meest aantrekkelijke methode. Dit kan via http://www.game-key.nl/windows-10-key-kopen/.

http://www.game-key.nl/