A brand new year
Image default
Dienstverlening

Wat is een standee?

Je hebt er vast wel eens van een standee gehoord. Maar miscchien heb je geen idee meer wat het precies is. Je ziet ze vaker ter promtie van een product of film en zijn zeer veel anwezig in de offline marketing. In deze blog gaan we je meer vertellen over deze standee’s en waar je ze kan kopen.

Een standee?

Dit promotie materiaal is ogebouwd uit POS materiaal en wordt vaak geplaatst in een openbare ruimte waar veel mensen langs komen. Standee’s zie je vaker staan in bioscopen, grote winkels of op festivals/ evenementen. Doordat ze zo groot zijn vallen ze meteen op bij de langslopende bezoeker. Hierdoor zijn standee’s dus een goede manier om een product , dienst of zelfs entertainment te promoten.

foto: endlessbranding.com

Levensgrote standee

Deze standees zie je vaker in bioscopen staan. Grote stukken karton die even hoog zijn als de personages waar ze op moeten lijken. ze worden al jaren ingezet ter promotie van nieuwe films en zij  nog steeds veel aanwezig op deze plekken. De standee’s worden gemaakt door het gebruik van reboardkarton. Dit karton biedt veel stevigheid door de slimme constructie en opbouw van dit materiaal soort. Re-board karton is opgebouwd uit de stevigheid van hout en het lichte gewicht van karton.

Een standee aanschaffen?

Een standee maken vereist vak werk, grote dure machines en expertise in het vak gebied. Vooral standees waarop de personages duidelijk zijn afgebeeld en ook gevormd zijn naar deze personages vereisen veel precisie in de constructie ervan. Voor het creërn van een standee raden wij je aan om contact op te nemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

Waar koop ik een standee?

Het kopen van een standee gaat over het algemeen exclusief via grote bedrijven die gespecialiseerd zijn in de constructie van standee’s. Een van deze bedrijven is Endless Branding. Het bedrijf is al jaren gespecialiseerd in de constructie van alles op het gebied van promotie materiaal. Een standee maken kun je daarom heel eenvoudig doen bij Endless Branding.

https://endlessbranding.com/standee/