A brand new year
Image default
Dienstverlening

Trouwlocatie Putten

Bent u op zoek naar een prachtige trouwlocatie in Putten? Dan is Kasteel De Vanenburg perfect. Dankzij een all-in-service is het mogelijk om uw trouw een extra dimensie te geven, en nog méér van deze speciale dag te genieten. Kasteel De Vanenburg biedt een compleet pakket, van overnachting tot een fotoreportage, een burgerlijk huwelijk en kerkelijke inzegening, bruidstaarten en lunch, alles kan.

Als exclusieve trouwlocatie in de gemeente Putten kan Kasteel De Vanenburg op de Veluwe uw huwelijksdag nog onvergetelijker maken. Trouwen en alles wat erbij komt kijken op één locatie uitvoeren, brengt vanzelfsprekend heel wat voordelen met zich mee. Zowel u als uw gasten kunnen op die manier nog meer van die speciale dag genieten. Wat heeft Trouwlocatie De Vanenburg nu zoal te bieden?

 

De vele voordelen van een trouwlocatie Putten

Een aangename atmosfeer, een uitstekende service een een unieke feestervaring maken deze trouwlocatie in Putten de moeite waard. Daarbij worden alle zorgen die bij het organiseren van een trouwfeest uit uw handen genomen. Ook zorgen de romantische locatie, in de vorm van een groot landgoed en prachtige architectuur, voor een haast sprookjesachtige ambiance.

De troeven van Kasteel De Vanenburg als trouwlocatie:

  • Heel uw trouwdag op één locatie
  • De officiële trouwlocatie van Putten
  • Ruim 50 hotelkamers
  • Culinaire mogelijkheden voor het trouwdiner
  • Ruimte beschikbaar voor bruiloften tot 300 gasten 

Deze en nog meer voordelen maken uw trouw in Putten een onvergetelijke ervaring!

 

Kasteel De Vanenburg als officiële trouwlocatie

Het Kasteel De Vanenburg is daarbij de officiële trouwlocatie van Putten. Uw huwelijk kan daardoor officieel worden voltrokken in één van de prachtige zalen, zoals de Van Pallandtzaal die zich in het kasteel bevindt. Ook is het bij mooi weer mogelijk om het huwelijk te voltrekken bij de prachtige, authentieke theekoepel!

 

Een bruidsarrangement dat aan alle verwachtingen voldoet

Ten slotte kan Kasteel De Vanenburg ook een compleet bruidsarrangement voor u verzorgen: van champagne op de kamer tot een heuse receptie en een heerlijk ontbijt de volgende dag, alles kan. Op die manier is het voor u en uw echtgenoot/echtgenote ook mogelijk om van uw speciale dag na te genieten!