A brand new year
Image default
Dienstverlening

Solex rijden als familie-uitje

Ongeveer een maandje geleden gingen wij, als familie-uitje, solex rijden bij Solex verhuur de Betuwe. We wilde met de hele familie wat jeugd-sentiment terug halen, en dat is zeer zeker gelukt met het rijden op de solexen. Ben je benieuwd naar onze ervaringen met het rijden op de solexen, lees dan zeker verder, want misschien is het solex rijden ook wel iets voor jou.

De zoektocht naar solex rijden

Omdat wij eigenlijk elk jaar het zelfde deden, op de familiedag, besloten we dit jaar: We gaan Solex rijden! Omdat iedereen in de familie boven de 18 was, konden dit jaar dus iets echt tofs en onverzettelijks gaan ondernemen. De keuze was na wat door mailen, in de familie, snel gemaakt. Ik had namelijk een lijstje gestuurd met uitjes, en iedereen moest een top 3 terug sturen. Daaruit kwam een bijna unaniem antwoord terug. Solex rijden eindigde namelijk met stipt op 1. Hierdoor was de keus niet heel moeilijk. We moesten alleen nog een geschikt adresje vinden, waar we deze kunnen huren.

Zodoende ging ik wat navraag doen in de familie en hierdoor kwamen we bij solexverhuurdebetuwe.nl uit. Mijn neef had namelijk voorheen hier een Solex rit gemaakt en vond dit een super verhuur bedrijf. Ik besloot contact te leggen met solexverhuurdebetuwe.nl en al snel had ik alle formulieren op gestuurd om deze solexen te huren.

Op de afgesproken plek, in de Betuwe, stonden ze op een rij opgesteld en de Solex tocht kon beginnen. De tocht duurde 4 uur en ging door een prachtig stuk bos en landschap. We hebben een fantastische en gezellige middag gehad met de gehele familie en het solex rijden is dus zeer zeker voor herhaling vatbaar. Misschien niet voor volgend jaar, maar zeer zeker voor over een aantal jaar.

Dus ben jij opzoek naar een leuk, gezellig en onvergetelijke familiedag dan is solex rijden een super leuke aanrader!