A brand new year
Image default
Dienstverlening

Ga de uitdaging aan met een agressietraining

In elk vakgebied kan agressie voorkomen. Van de zorg tot de horeca, van de IT wereld tot de gemeente. Regelmatig is er nieuws te lezen rondom het thema agressie. Het kan angst aanwakkeren en voorzichtigheid versterken. Het vermijden of angstig worden helpt niet bij agressie.

De uitdaging

Bij AREHBO willen we juist zien dat er een uitdaging zit in situaties met agressie. Een discussie die is opgeblazen, het plotseling breken van iemand of het in contact komen met een uitdagende doelgroep. Agressie kan in een klein hoekje zitten en heeft aandacht nodig. Met de agressietraining van AREHBO versterkt u uw professionaliteit.

U staat centraal

Waar het allemaal start is het besef dat een agressietraining meer over uzelf dan over de ander gaat. U leert naar uzelf te luisteren in situaties en dan pas te handelen. We kijken hoe u met uw handelingen invloed kan hebben op de situatie waarbij agressie komt kijken. Want er kan onmacht rondom agressie ontstaan, maar uw gedrag kan het verloop beïnvloeden in positieve of negatieve zin.

Bekrachtiging

Zowel fysieke als verbale agressie komen voorbij in de agressietraining voor u. We focussen zoveel mogelijk op uw vakgebied en de uitdagingen die daarbij kunnen horen. We trainen u in het herkennen van symptomen van agressie en bewust te worden van uw aanpak tot nu toe. Diverse voorbeelden zullen de revue passeren zodat u met uw team stevig op de werkvloer staat. AREHBO geeft een agressietraining met een ervaren instructeur die weet hoe zowel groepen als individuen worden bekrachtigd. Daarnaast is het een interessant samenkomst waarbij u uzelf en uw groepsgenoten beter leert kennen. Alles start met een nieuwsgierige blik en het bewustzijn van mogelijke situaties die plots kunnen ontstaan. Een agressietraining maakt u ook op lastige vlakken succesvol.