A brand new year
Image default
Dienstverlening

Een truss systeem huren: waarvoor is dat?

Waar is een truss systeem huren voor nodig?

In de evenementenwereld is een truss systeem huren aan de orde van de dag. En dat is goed te verklaren. Zij die al vaker evenementen hebben georganiseerd weten dat elk event een andere aanpak vereist. Dit geldt tevens voor de te gebruiken materialen. Een truss systeem biedt de mogelijkheid om een oplossing perfect op maat te genereren. Er zijn meerdere types en vormen trussen. Aangezien er een gehele schakel van meerdere trussen gebouwd zal moeten worden, is een het huren van trussen de meest passende solutie voor vele organisatoren van evenementen. Afhangend van de frequentie waarin jij evenementen organiseert, kun je afwegen of je een truss systeem huren wilt of wilt kopen. Beide opties hebben hun voordelen en nadelen. Als je besluit om ze te kopen, beschik je er op elk moment over maar moet je ze ook ergens opslaan. Het grote voordeel van een truss systeem huren is dat je ze na afloop van het event weer kunt terugsturen naar de leverancier. Zo heb je er wel de lusten van, maar niet de lasten. Kies je regelmatiger voor een truss systeem huren bij dezelfde leverende partij, dan weet je zeker dat ze jouw wensoplossing in het assortiment hebben. Een nadeel hier is dat het kan gebeuren dat een andere afnemer koos om het truss systeem te huren op het moment dat jij er een beroep op wilt doen.

De kracht van een truss systeem

Een truss is gemaakt van aluminium. Dit zorgt ervoor dat het geheel ontzettend licht in gewicht is. Dit maakt transport van meerdere trussen geen probleem. Ook kunnen deze elementen goed gestapeld worden. Zo kunnen perfect meerdere trussen in dezelfde truckaanhanger vervoerd worden. Hoewel een truss systeem licht in gewicht is, kent deze een ongekend hoge draagkracht. Zo kun je er zeker van zijn dat je meerdere audiovisuele middelen kunt bevestigen aan de aluminium frames. Dit biedt de ideale mogelijkheid om jouw gewenste verlichting of audio-installaties de hoogte in te krijgen.

Een truss systeem huren in jouw gewenste vorm

De meeste bedrijven bieden trussen aan waarmee jij een truss systeem kan vormen dat geheel naar jouw wens is. Wellicht vraagt de locatie van jouw evenement om één rechte lange lijn? Maar het kan ook zo zijn dat je een aantal hoeken moet implementeren. Of wat dacht je van gebogen bochten waardoor je ook in cirkels kunt werken? De professionele leverancier van jouw truss systeem heeft dit vrijwel altijd in huis. Doe voor alle zekerheid navraag naar het feit of jouw wensoplossing te verkrijgen is. Zo weet jij zeker dat je jouw gewenste truss systeem huren kunt.

https://riggingbox.nl/