A brand new year
Image default
Dienstverlening

Dierentandarts

Ik heb laatst een puppy gekocht en deze is heel erg schattig. Het is namelijk een Golden Retriever puppy. Alleen eenmaal toen die een paar weekjes thuis was merkten wij dat die erg veel last van z’n bek had, hierom hadden wij dus een dierentandarts nodig. Het begint ook een beetje uit zijn bek te ruiken en daarom hebben we iemand nodig die is gespecialiseerd in tandheelkunde bij dieren. Ik moet nu alleen een bedrijf bij mij in de buurt zoeken die mij kan helpen met het schoonmaken van het gebit van mijn hondje.

 

Googelen op dierentandarts

Ik ben gaan Googelen op dierentandarts om te kijken of ik een bedrijf kan vinden die mij kan helpen met mijn puppy en zijn gebit. Het begint namelijk steeds erger te worden en ik denk zelf dat het een kleine ontsteking is of iets dergelijks aangezien de tandjes net door beginnen te komen. Bovenin Google zag ik het bedrijf ‘Dierentandheelkunde Paul Theuns’ Hij is in best veel plaatsen beschikbaar en daarom denk ik dat hij ook bij mij in de buurt mag zijn. Ik ben zelf op het moment woonachtig in Zeist en ik heb gezien dat hij daar ook een bedrijf heeft onder dezelfde naam. Toen ik er achter kwam dat die best dicht in de buurt zat heb ik meteen contact gezocht met de hoop dat hij tijd heeft voor mijn kleine hondje. Dit was inderdaad het geval en een dag later kon ik al bij hem terecht omdat die wist dat het een vervelend probleem was voor mijn hond.

 

Dierentandheelkunde Paul Theuns

Ik ben via Google dus terecht gekomen bij dierentandheelkunde Paul Theuns. Eenmaal daar aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen daar. Ik kon meteen met mijn hondje naar binnen en hij zag al vrij snel dat het inderdaad een kleine ontsteking was. Nu heb ik medicijnen meegekregen die ik in een plakje worst of iets dergelijks moet rollen zodat het hondje vrijwel niet doorkrijgt dat hij medicijnen inneemt.

 

Ben jij ook op zoek naar een dierentandarts? Dan raad ik jou dierentandheelkunde Paul Theuns aan!