A brand new year
Image default
Bedrijven

Zo versier je je kersttafel: inspiratie en tips

Een mooi gedekte eettafel mag niet ontbreken tijdens het jaarlijkse kerstdiner. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, een feestelijke eettafel dekken en versieren? Hieronder vertellen we over de woondecoratie die in ieder geval niet mag ontbreken op jouw kersttafel.

Kaarsen

Kaarsen zorgen voor de echte kerstsfeer en mogen dus niet ontbreken op de kersttafel. Naast de welbekende waxinelichtjes zijn dinerkaarsen ook een goed item om te gebruiken. Diner kaarsen zorgen ervoor dat de decoratie de hoogte in gaat. Dit zorgt voor een leuk effect op tafel. Liever geen vuur op tafel? Geen probleem. Kerstverlichting.nl heeft een groot assortiment aan LED-kaarsen en dinerkaarsen met bewegende vlam. De kaarsen zijn er natuurlijk in alle kleuren die je maar kunt bedenken en dat sluit goed aan op het punt hieronder.

Thema / kleuren

Interieur Liefhebbers opgelet. Niet alleen in de woondecoratie kan er los worden gegaan met de trendkleuren van het jaar. Ook in de kerstdecoratie kan dit helemaal terugkomen. Gebruik bijvoorbeeld één kleur als thema of pas de kersttafel helemaal aan op het kleurenpalet van de rest van het interieur. Van borden en bestek tot de servetten en het tafelkleed. Alles is in verschillende kleur thema’s te vinden. Of kies je toch voor de traditionele kleuren rood en groen?

 

 

Kerstdecoratie

Het is kerst. Vergeet dus ook vooral de kerstdecoratie niet. Gebruik bijvoorbeeld kerstballen of kerstverlichting om de tafel mee op te vullen. Ook groen, zoals hulst- of dennentakken zorgt voor een leuk effect op de tafel. Maak de tafel af met een beetje nep sneeuw en je kunt heerlijk van het kerstdiner genieten in een winter wonderland.