A brand new year
Image default
Bedrijven

Wie had dat gedacht?

Drie maanden geleden had ik nooit gedacht dat ik al een nieuw huis zou hebben. Toen ik mijn zoektocht begon dacht ik dat het nog wel even zou duren, door alle berichten rondom de huizenmarkt. Maar: binnen drie maanden stond ik ineens het koopcontract te ondertekenen. En dat allemaal dankzij mijn geweldige makelaar in Alphen aan den Rijn.

Droomhuis gevonden in Alphen aan den Rijn

Binnen drie maanden vond ik dus mijn droomhuis in Alphen aan den Rijn. Zonder mijn makelaar was dat me nooit gelukt. Ik merkte dat ik sommige kopers al een stap voor was omdat ik een aankoopmakelaar had. De aankoopmakelaar begeleidde mij en gaf mij goed advies waar nodig. Ze hebben mij bijvoorbeeld geholpen met bieden en ze hebben op de kleine details die ik zelf zou missen gelet. Wat ook heel fijn is aan een makelaar, is dat zij korte lijntjes hebben met andere makelaars. Daardoor kreeg ik alvast huizen te zien die nog niet op Funda stonden. Ik was er daardoor vroeg bij, waardoor ik een grotere kans had om een bezichtiging in te plannen.

De kosten

Natuurlijk kost het wel wat om een makelaar in te schakelen. Maar ik kan u verzekeren: het is het waard. Zelf heb ik bij de makelaar in Alphen aan den Rijn €1995,- betaald. Over dit bedrag waren ze vanaf het begin al erg open, dus ik kwam niet voor verrassingen te staan. Het bedrag is inclusief opstartkosten en btw. De prijs-kwaliteitverhouding is bij deze makelaar goed. Ze waren namelijk altijd bereikbaar en beantwoordden elke vraag die ik had.

Huis kopen in Alphen aan den Rijn?

Neem dan contact op met Woondroom Alphen. Ze kunnen u geweldig goed helpen. Dat is ook terug te zien aan hun reviews, want ze scoren maar liefst een 9.2!

https://www.woondroomalphen.nl/

Gerelateerde artikelen

Gebruikte bureaus en bureaustoelen

Tuinontwerp in harmonie samengesteld? Tuinen-hendrix.be!

Ontdek de vele mogelijkheden van Finsens Producten