A brand new year
Image default
Bedrijven

Surya Indian restaurant in Amsterdam heeft vers bereide curry’s

Even in India met Surya Indian restaurant Amsterdam

Wilt u zich in kleurrijke, magische Indiase sferen dompelen? Surya Restaurant is een Indian restaurant in Amsterdam waar een knusse, oosterse sfeer en goed Indiaas eten hand in hand gaan. In de elegante inrichting met mooie verlichting voelt u zich meteen thuis, terwijl de geuren van de specerijen u tegemoet komen. Reserveer een gezellig tafeltje voor twee. Of schuif voor een groepsetentje aan bij de lange banken en privénissen.

Authentieke gerechten bij Indiaas restaurant Surya

Uw zoektocht naar het beste Indian restaurant Amsterdam zal u met Surya Restaurant niet teleurstellen. De koks zijn ware culinaire meesters en verwennen u met vers bereide Indiase en Nepalese gerechten. Ook andere gerechten uit de oosterse keuken behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u zelf aangeven of u van pittig of mild gekruid eten houdt. Dankzij de verse ingrediënten van een hoge kwaliteit smaken de curry’s, tandoori’s en tikka-gerechten extra goed, terwijl ze aantrekkelijk geprijsd zijn.

Indian restaurant Hilversum met een ruime keuze

Ook in Hilversum kunt u bij Surya Restaurant heerlijk en sfeervol dineren. Naast Indiase gerechten biedt de kaart ook talloze Nepalese schotels, met veel groenten, fruit, kruiden en rijst. Ideaal dus als u vegetariër bent. Ook vlees- en visgerechten treft u volop aan op de menukaart van dit populaire Indian restaurant Hilversum. Geniet tijdens uw etentje van elkaar en van de met zorg bereide hoofdgerechten en bijgerechten uit Nepal en India. Op basis van uw smaakvoorkeur adviseert de bediening u graag.

Met een cocktail, wijn of ander drankje smaakt uw Indiase maaltijd extra goed. En wanneer u uw diner afsluit met een exotisch nagerecht, dan is uw culinaire avond compleet. Kom gezellig proeven en sfeer opsnuiven bij Surya Indian restaurant in Amsterdam. Hier geniet u van sensationele smaken en een goede service!

https://www.suryarestaurant.nl/