A brand new year
Image default
Bedrijven

Sneller bedrijfsproces

Er zijn vele middelen om het productieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. De codeersystemen van KBA Metronics zorgen voor de optimale efficiëntie in de bedrijfsprocessen. Een camera inspectiesysteem is een handig systeem waarmee u zelf met eenvoud de kwaliteit van uw codering kunt controleren. De camera zit vast aan de printer zelf met een directe communicatie. Dit is een heel handig voordeel. Het voordeel dat deze opstelling met zich meebrengt is dat deze camera heel snel afwijkingen registreert. De camera registreert de overeenkomsten in afwijkingen en kan hieruit een patroon herkennen. Deze camera reageert vervolgens direct met de printen. Het voordele is dat deze communicatie direct verloopt. Er is dus geen extra computer nodig die de communicatie tussen bieden verzorgt. Naast de snelheid van dit systeem is de storingsgevoeligheid. Omdat er geen computer nodig is, zijn storingen zeldzaam en als ze dan toch optreden kunnen deze eenvoudiger worden opgelost dan in andere situaties.

Ondanks dat er geen computer is betrokken bij het systeem, is de bediening wel gemakkelijk. De printer heeft een ingebouwd display waarmee u gemakkelijk aanpassingen kan opgeven. De printer opereert met een modulair softwareprogramma. Hiermee kunt u gemakkelijker zelf aanpassingen doorgeven. Veelal heeft u met manuele aanpassingen een hoge foutgevoeligheid. Dit ontstaat vaak al door een typefout. Met het modulaire besturingssysteem bent u minder gevoelig voor dure fouten. Een tht printer is een veelvoorkomend codeersysteem. Een codeersysteem dat absoluut onmisbaar is in de voedselindustrie. In de huidige economie is een sneller aanpasbaar en meer omvangrijk assortiment nodig dan voorheen. Met de juiste codeersystemen wordt het beheer van het productieproces zekerder en efficiënter. De kans op afgekeurde productie-units wordt zo klein mogelijk.

Met de inkjet printer van AlphaJET codeert u contactloos. Deze printer beschikt over veel vaardigheden. Hiermee kunt u teksten printen en ook de meer complexe barcodes.