Image default
Bedrijven

Overstappen naar duurzame energie doet u zo

Overstappen naar duurzame energiebronnen in plaats van fossielle brandstof.

 

Het is een bijzonder actueel onderwerp natuurlijk. Iedereen gaat straks overstappen van gas naar elektrisch verwarmen van je huis. 

Het is ook niet alleen een kwestie van willen. De regering legt het ons op. Voor 2050 is iedereen van het gas af. Dus waarom niet alvast beginnen? Heel simpel is het vervangen van je oude gasketel voor een elektrisch modelletje. 

Elektrische boilers zijn goedkoper en veiliger dan gasketels. Doordat er geen verbranding plaatsvind is er geen gevaar meer op koolmonoxide vergiftiging. En elektrische boilers zijn tegenwoordig in alle soorten en maten te verkrijgen. Laten we er even eentje belichten.

De Ariston Velis elektrische boiler.

Ariston Thermo Group opgericht in 1930 door Aristide Merloni in Italië en is een van de grootste producenten van elektrische boilers in Europa met fabrieken in oost Europa en Azië.

Het zijn kwalitatief zeer degelijke boilers met een mooi strak ontwerp zodat je de boiler gewoon in het zicht zou kunnen hangen. De elektrische boilers van Ariston hebben een diepte van slechts 27,5 cm en de kleinere modellen passen met gemak in een keukenkastje. Bovendien zijn ze zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en zijn de elektrische boilers van Ariston voorzien van een energielabel B.

 

 

De boiler is voorzien van een ECO stand en houdt zodoende gedurende een week het waterverbruik bij en zal daarna zich zelf op ECO stand overzetten. Met de verzamelde informatie kan de elektrische boiler een aanzienlijke energie besparing opleveren.

Door gebruik te maken van 2 interne ketels is er minder menging van koud water en zal er dus ook minder opgewarmd hoeven te worden. Het opgenomen vermogen van de boiler is dan ook maar maximaal 1500 Watt. Ook ideaal dus voor bijvoorbeeld de stacaravan.

Door zijn slimme controller zijn besparingen op de stroomkosten mogelijk tot wel 60%.

Voor de aanschaf van deze, maar zeker ook vele andere elektrische ketels of elektrische cvś, kan je terecht op de website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis

Gerelateerde artikelen

Een communicatienetwerk met een laatste verbinding dat draadloos is | Ista Nederland

Zoek je een baan? Kijk in de ICT-sector!

Koop ook het beste vliegengordijn