Ongewenste abonnementen opzeggen met 123opzeggen

 

Het wordt steeds normaler om overal een abonnement voor af te sluiten. Netflix, Bol.com Select en Goodiebox spelen hier slim op in door maandelijks of jaarlijks een vast bedrag te vragen voor hun service. Soms weten ze zich op een slimme manier onmisbaar te maken door series of aanbiedingen, maar wat soms vergeten wordt, zijn de kleine bedragen die elke maand van je rekening afgaan. Al die kleine bedragen kunnen je elke maand toch een flinke kostenpost opleveren. Daarom kan het geen kwaad om zo af en toe even alles op een rij te zetten. 123opzeggen bedacht een handig stappenplan om ongewenste of onnodige abonnementen te vinden en op te zeggen.

Maak een kostenoverzicht

Allereerst is het slim om op te schrijven waar al je geld maandelijks heen gaat. Zo word je je (soms pijnlijk) bewust van waar je je geld aan besteed. Vervolgens zet je deze uitgaven op volgorde van meest belangrijk tot relatief onbelangrijk. Uiteindelijk heb je zo goed inzichtelijk welke abonnementen eigenlijk overbodig zijn. Je kunt nu beslissen welke je wilt opzeggen en welke je toch nog even aan wilt houden.

Eenvoudig alle abonnementen opzeggen

Heb je een overzicht gemaakt van de abonnementen die voor jou eigenlijk niet meer nodig zijn? Je kunt dan nu twee dingen doen: je kunt contact opnemen met elk bedrijf dat je wilt opzeggen, of je zegt eenvoudig op met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft maar één keer je gegevens in te vullen, waarna je alle ongewenste abonnementen kunt opzeggen. Handig, snel en zo krijg jij weer wat extra bestedingsruimte. Wil je de postcode loterij opzeggen of een goed doel, zoals Kika? Voor elke maandelijkse incasso is een opzegbrief beschikbaar.

100% opzeggarantie

Het grote voordeel van opzeggen met 123opzeggen is dat je kunt genieten van 100% opzeggarantie. Als je kiest voor de verzendservice, krijg je een garantie dat je abonnement goed wordt opgezegd. Loop je toch tegen wat problemen aan, dan staat de klantenservice van 123opzeggen voor je klaar om je te helpen met deze problemen. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging!

https://www.123opzeggen.nl