A brand new year
Image default
Bedrijven

Mooie linoleum vloer in Utrecht

Waarom is een linoleum vloer zo populair?

Wist u dat linoleum een van de populairste vloersoorten ter wereld is? Dit is niet zonder reden, een linoleum vloer kent heel veel voordelen. Zo is het een milieuvriendelijke keuze, de vloer is duurzaam en gaat zeer lang mee. Daarnaast is de vloer zo goed als onderhoudsvrij, u hoeft hem niet vaak schoon te maken.

Vloer van natuurproducten

Een linoleum vloer wordt 100% gemaakt van natuurproducten. De samenstelling van de vloer is dan ook bijzonder te noemen: lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Deze natuurproducten creëren een authentieke en design achtige uitstraling. Bovendien zorgt de samenstelling van natuurproducten ervoor dat een linoleum vloer geschikt is voor mensen die hypoallergeen zijn. Mensen die last hebben van astma of luchtwegallergieën hebben baat bij een vloer die fijnstof opneemt. Dit doet een linoleum vloer, waardoor er in de ruimte minder fijnstof door de lucht zweeft.

CO2 neutraal

Daarnaast is een linoleum vloer CO2 neutraal. Het kent ook een lange levensduur. Niet voor niets behoort de linoleum vloer tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld. Kiezen voor een linoleumvloer betekent dat u kiest voor duurzaamheid, onderhoudsvrij en veelzijdigheid. Dit maakt linoleum een populaire vloersoort.

De voordelen van een linoleum vloer

Linoleum vloeren hebben de volgende belangrijke voordelen:

  • De linoleum vloer is erg makkelijk om te onderhouden.
  • De vloer is duurzaam en blijft lang mooi.
  • Ook is de linoleum vloer slijtvast, waardoor deze lang kwalitatief goed blijft.

Linoleum vloer in Utrecht

Woont u in Utrecht en bent u op het moment aan het kijken naar een nieuwe vloer? Denk dan eens aan een linoleum vloer. Voor een linoleum vloer in Utrecht kunt u onder andere terecht bij Vloerenspecialist aan Huis. Zij maken de linoleum vloer exact op maat, daarvoor komen ze bij u thuis langs. Vloerenspecialist aan Huis komt ook langs voor een marmoleum vloer in Amsterdam.

https://www.vloerenspecialistaanhuis.nl/