A brand new year
Image default
Bedrijven

Leuke kerst ideeën

Wat zijn nou leuke ideeën om pakjes te verdelen met kerst? Er zijn enorm veel verschillende manieren om je pakjes te verdelen en dat iedereen wat leuks krijgt. Daarbij zijn er veel spelletjes die hierbij leuk zijn om te doen. In dit artikel krijg je een aantal leuke ideeën met kerst die je kan doen om de pakjes extra leuk te maken. Het hangt er natuurlijk van af met hoeveel mensen je dit doet maar het kan allemaal bij deze voorbeelden.

Allereerst kan je lootjes trekken. Iedereen gooit zijn of haar naam in de pot en trekt een lootje. Hierbij krijg je een naam en daar moet je een cadeau voor kopen. Dit kan je ook in koppel vorm doen dat je dus met ze 2’en voor 2 andere mensen een cadeautje koopt. Verder kan je ook gaan dobbelen. Dit is misschien wel het leukste spel van allemaal. Hierbij heeft ieder ongeveer 2 pakjes gekocht van een bepaald bedrag. Hierbij zijn de pakjes verpakt en worden ze tijdens het dobbelen opengemaakt. Dit spel heeft een aantal rondes en bij de laatste ronde worden de pakjes elke keer gewisseld want elk nummer heeft een betekenis. Bijvoorbeeld: een pakje ruilen naar keuze of 1 pakje naar rechts of links geven. Hierdoor krijg je pakjes te zien die erg geliefd zijn zoals: zo’n foute kersttrui, lelijke kersttrui, een gaaf spel, iets voor in de keuken en ga zo maar door. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of iedereen staat te springen als het spel bijna voorbij is.

Als laatste kun je er voor kiezen om voor iedereen een pakje te kopen. Natuurlijk wordt dat wel wat duurder maar zo heeft iedereen wat leuks om te krijgen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de gezelligheid van de kerstavond maar de pakjes blijven toch wel erg leuk.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/