A brand new year
Image default
Bedrijven

Kleinschalige verloskundigenpraktijk in Zwolle

Verloskundigenpraktijk in Zwolle met goede verloskundigen

Voor mijn bevalling was ik op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Zwolle, maar ik had echt geen zin in een grote praktijk waar je slechts een nummertje was. Ik kwam uit bij Birth Verloskundigen, een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Zwolle waar je echt gezien wordt. Je wordt gedurende de zwangerschap bijgestaan door jouw vaste verloskundige in Hasselt, waardoor je altijd een vertrouwd gezicht ziet. Ze zetten zich maximaal in zodat jij een fijne zwangerschap en bevalling kunt hebben, want dat verdien jij als vrouw zijnde.

Voorbereiden op de zwangerschap

Er wordt altijd veel aandacht besteed aan de voorbereiding op de bevalling, maar ik heb gemerkt dat ze bij Birth Verloskundigen ook klaarstaan om jou voor te bereiden op de zwangerschap zelf. Dit is om jouw kind een goede en gezonde start te geven. Op de website kun je een vragenlijst testen of er risico’s zijn. De vragenlijst wordt vervolgens met jou doorgesproken. Je krijgt tevens advies op het gebied van voeding en jouw levensstijl, zodat je jouw kind de beste voorbereiding op het leven kunt geven. Gedurende de zwangerschap kun je in de praktijk zelf terecht voor de diverse echo’s om te kijken of alles goed gaat met de baby.

Voorbereiding op de bevalling

Uiteraard is het voorbereiden op de bevalling zeer belangrijk. De verloskundige is aanwezig om alles in goede banen te leiden en om jou gerust te stellen en bij te staan. Halverwege de zwangerschap wordt alles al besproken, beginnend bij het moment wanneer je moet bellen als de weeën begonnen zijn. Het beladvies gaat in vanaf 37 weken zwangerschap. Ze geven tevens een zwangerschapskaart mee naar huis, zodat je de gegevens altijd bij de hand hebt. Wil jij ook bijgestaan worden door deze kleinschalige praktijk? Kijk dan direct op hun website voor alle informatie.

https://birth-verloskundigen.nl/