A brand new year
Image default
Bedrijven

Industriële slaapkamerideeën

Eenvoudig uit te voeren industriële slaapkamerideeën

Het heeft gewoon iets, zichtbare balken, rustieke baksteen en constructiestaal dat ‒ als je het allemaal samenvoegt ‒ er elegant, strak en fris uitziet. Industrieel design is geen nieuw concept, maar het heeft de laatste tijd wel zijn vlucht genomen en is uitgegroeid tot een van de grootste trends in de wereld van woondecoratie. De stijl ziet er zeer beheerst uit, waardoor het esthetisch gezien makkelijk te realiseren is ‒ zelfs voor een beginner. Een industriële slaapkamer inrichten met slaapkamer meubelen van Homemeubels is een prachtig voorbeeld van hoe je moderne en industriële ontwerpen kunt combineren om een levendige, actuele sfeer te creëren die warm en uitnodigend aanvoelt. Wees niet bang om stilistische elementen te combineren door te kijken hoever je kunt gaan bij een industriële slaapkamer ontwerp.

Doe-het-zelf zolder slaapkamer ideeën

Wil je de zolder omtoveren tot een industriële slaapkamer, waarbij het ontwerp meestal zichtbare balken en leidingen omvat, maar geen zin hebt om een architect in te schakelen dan is er genoeg te vinden in de doe-het-zelf winkels. Met koperen buizen en ruwe planken kun je een rustieke, zichtbare look creëren die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is. Volbreng je zolder slaapkamer ideeën door industrieel geïnspireerde nachtkastjes, kledingkasten en bedden aan het geheel toe te voegen. Voor de juiste aanvulling voor je zolder slaapkamer ideeën hoef je niet ver te zoeken.

Creëer kamerafscheidingen met een ruw randje

Een ander veel voorkomende trend bij kamerafscheidingen in industriële stijl is het slimme gebruik van staal. Hoewel je staal niet als echt slaapkamer vriendelijk materiaal zult beschouwen, bewijst dat een hangende ijzeren staldeur die dient als kamerafscheiding plotseling zeer praktisch en een onverwachte warmte aan de ruimte toevoegt. Of maak zelf een kamerafscheiding door een mooie oude bakstenen muur te maken. Het stucwerk eraf een het perfecte plaatje komt zomaar ineens tevoorschijn. Zie je hier geen mogelijkheid in dan is er altijd een optie om ruimtes in te delen door opberg- en kledingkasten te plaatsen. Kleed het geheel af met metalen accent stoelen of kledingrekken en breng zo op een geweldige manier een hele frisse look toe aan je slaapkamer.

https://www.homemeubels.nl/