A brand new year
Image default
Bedrijven

Houten paardenstal voor jouw paard

Wil jij het beste voor jouw paard? Koop dan een houten paardenstal bij Prubo Paardenstallen. Deze prachtige stallen hebben betonnen zijwanden van minstens 7,5 cm dik, iets waar Prubo uniek in is. Deze wanden zorgen er voor dat jouw paard heel veilig in zijn of haar stal staat. Daarnaast zorgt Prubo voor een uniek design waardoor de stal prachtig in jouw omgeving staat.

Het beste voor jouw paard

Jij weet zelf natuurlijk wat het beste is voor jouw paard. Daarom luistert Prubo altijd naar jouw wensen en eisen omtrent de stal. De bouwtekening wordt geheel volgens jouw wensen gemaakt, waarna je ook de offerte krijgt. Dit is allemaal nog geheel vrijblijvend, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je akkoord gaat met de offerte.

Je kunt bij Prubo kiezen uit diverse soorten stallen. Dit is bijvoorbeeld een buitenstal, een binnenstal met een gangpad, een schuilstal voor in de wei of een stal met speciale merrieboxen. Deze boxen zijn groter zodat merries extra ruimte hebben als ze bijvoorbeeld moeten bevallen.

Bekijk showmodellen en vraag een offerte aan

Een ander groot voordeel van Prubo, is dat ze showmodellen hebben die je zelf kunt komen bekijken. Hiervoor maak je gewoon een afspraak via de website. Je kunt dan direct onder het genot van een kop koffie of thee in gesprek gaan over jouw wensen als het gaat om de paardenstal. Op basis van jouw wensen wordt er een offerte opgesteld. Dit is allemaal nog geheel vrijblijvend en gratis.

Uiteraard kun je ook direct via de website van Prubo Paardenstallen al een offerte aanvragen. Hierbij kun je ook jouw wensen uitgebreid aangeven, zodat er een goede tekening gemaakt kan worden. Indien je al een tekening hebt, kun je deze bijvoegen zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

https://www.prubo.nl/

Gerelateerde artikelen

Een uitleg over: hoe werkt de luchtdruk op een compressor?

Kies voor een echt gedreven makelaar Apeldoorn

Rijlessen in Maastricht