A brand new year
Image default
Bedrijven

Hoe een zakelijke lening aanvragen?

Er zijn vele manieren om dit te doen. Een zakelijke lening openen lijkt moeilijk, maar dat is het gelukkig niet. Op zakelijkelening.nl heb je de mogelijkheid om verschillende leningen te vergelijken om later goed geïnformeerd een lening af te sluiten. U vergelijkt met de website als geen ander, want de website vergelijkt voor u tussen acht verschillende zakelijke kredietverstrekkers.

U kunt niet alleen leningen vergelijke op de website. U kunt namelijk ook op de webpagina terecht voor alle info die van enig belang kan zijn voor u als ondernemer of toekomstig ondernemer die interesse heeft in het verschaffen van meer krediet. Daarbij biedt de website financieel nieuws en economische trends die de moeite zijn om in de gaten te houden. Een krediet aanvraag is al binnen tien minuten gedaan. Bovendien kunt u dat gewoon doen vanaf uw eigen computer. Een lening aanvrage bij Swishfund is voor velen interessant, omdat u bij deze kredietverstrekker een lening kan aanvragen vanaf een bedrag van €3.000,- tot een maximum van maar liefst €250.000,-. De flexibiliteit is enorm; de huidige looptijden variëren van 3, 6 tot aan een maximum van 12 maanden.

Wanneer je een aanvraag doet voor aanvullend krediet, wordt je aanvraag meestal binnen een dag beoordeeld. Voor een dergelijke aanvraag is maar een ding nodig: een transactieoverzicht van de zakelijke bankrekening waar u een lening voor wilt aanvragen. De voorstellen voor de zakelijke lening is geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast. U kunt er vervolgens ook nog voor liezen om u crediet-voorstellen te bespreken met een van de deskundige medewerkers.

Kredietverstrekker Funding circle is zeer populair, omdat deze kredietverstrekker met makkelijkst uw voorstel zal accepteren. Funding Circle heeft eerder al een groot aantal leningen verstrekt voor vele diverse ondernemers in het MKB. Hierbij horen o.a: eenmanszaken, vennootschappen en besloten vennootschappen. Het rentepercentage is zeer gunstig en dat is gebleken ook: er zijn al meer dan 45.000 leningen verstrekt.