A brand new year
Image default
Bedrijven

Gebruikte bureaus en bureaustoelen

Gebruikte bureaus

Jan Korevaar Handelsonderneming heeft een ruime voorraad aan gebruikte bureaus, hierdoor kunnen we snel schakelen en leveren. Een gebruikt bureau moet stevig en stabiel zijn, je werkt hier immers de hele dag aan. Ook is het belangrijk dat een bureau instelbaar is, hierdoor voorkom je nek- en rugklachten. Jan Korevaar Handelsonderneming heeft diverse in hoogte verstelbare bureaus op voorraad; elektrisch, slinger of handmatig. Uiteraard hebben we ook voldoende mogelijkheden wat betreft zit/sta bureaus. Kiezen voor een compleet gebruikt bureau is duurzaam en circulair!

Het combineren van nieuw en gebruikt is iets wat wij ook vaak doen, een nieuw blad in combinatie met een gebruikt onderstel is zeer populair, zo krijg je een volledig refurbished bureau. Onze nieuwe lijn bladen bestaat uit 6 frisse kleuren die zeer modern zijn in deze tijd. Dit in combinatie met een gebruikt onderstel, wat ook vaak nieuw gespoten is, maakt je bureau zo goed als nieuw!

Gebruikte bureaustoelen

Een bureaustoel is een zeer belangrijk onderdeel van een kantoorinrichting. Op een bureaustoel moet je de hele dag comfortabel en klachtenvrij zitten. Jan Korevaar Handelsonderneming heeft een ruim assortiment aan gebruikte bureaustoelen van echte A-merken. De bureaustoelen zijn technisch volledig nagekeken en grondig gereinigd. Is de stoffering kapot? Geen probleem, wij laten de stoel helemaal opnieuw stofferen. Onze bureaustoelen zijn volledig instelbaar, ergonomisch voor iedereen! Kies voor duurzaam en schaf een gebruikte bureaustoel aan van Jan Korevaar Handelsonderneming.

https://shop.jankorevaarhandel.nl/

Gerelateerde artikelen

Een schoonheidssalon in Zoetermeer

Zoek je een baan? Kijk in de ICT-sector!

Rijplaten verhuur