A brand new year
Image default
Bedrijven

Een directiekeet kopen voor op de bouwplaats

Het nut van een directiekeet op de bouwplaats

Een directieunit kopen of een directiekeet, kan heel nuttig zijn voor op de bouwplaats. Vooral bij een bouwproject dat langere tijd in beslag neemt, is het gebruik van een directiekeet van groot belang. Als directie van het bouwbedrijf of als aannemer, zit u dan met uw neus bovenop de werkzaamheden en kunt u snel bijsturen als dat nodig is. Voordelig is verder dat u als toezichthouder van het bouwproject niet telkens op en neer hoeft te rijden van het bedrijf naar de bouwplaats. U verplaatst tijdelijk uw kantoor en bespaart op die manier een hoop reistijd en reiskosten.

Logistieke voordelen van een directiekeet kopen

Een directiekeet betekent optimaal profiteren van enkele logistieke mogelijkheden. Zo kunnen directie-units heel efficiënt neergezet geworden, zodat ze zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen. De blokken kunnen boven op elkaar geplaatst worden, met een buitenladder, zodat het grondoppervlakte dat je op de bouwplaats kwijt bent minimaal gehouden kan worden. Een ander logistiek voordeel van een directiekeet kopen is dat de keet multifunctioneel ingezet kan worden. Zo kunt u een deel van de directiekeet gebruiken als opslagruimte voor gereedschappen, machines en diverse benodigdheden voor op de bouwplaats. Maar ook kan de directie-unit van een keuken en extra ruimte voor vergaderingen worden voorzien. Een extra keet aanschaffen is bij een directiekeet niet altijd noodzakelijk, want er is vaak ruimte voldoende voor jouw werknemers om in een ruimte van de directiekeet te schaften. Dat scheelt investeringskosten en houdt ook de lijntjes tussen de directie en de werkvloer lekker kort. Zo houdt je de sfeer een stuk positiever!

Ga voor kwaliteit én voordeel

Directie-units zijn vandaag de dag goed geïsoleerd en als schakelunits op tal van manieren op te bouwen. Naar gelang de klus kunnen directieketen achteraf ook altijd uitgebreid of verkleind worden. Redenen genoeg dus om te gaan voor een kwalitatief goede en voordelige directieketen voor uw bouwproject.