A brand new year
Image default
Bedrijven

Die topwoning is voor u, dankzij huur makelaar Den Haag

Met uw huur makelaar Den Haag een prettig huurwoning in zicht

Den Haag is een internationale stad, niet alleen door de ambassades. Steeds weer zoeken expats er een tijdelijke huurwoning, voor korte of langere tijd. Het valt niet mee om tussen al dat aanbod iets geschikts te vinden, zeker niet als je Den Haag en/of de markt nauwelijks kent. Maar met een huur makelaar Den Haag is dat voorbij. Als er iemand de stad en de Haagse huurmarkt kent, is hij het. Op naar die leuke huurwoning!

Expat begeleiding

Dat deze huur makelaar Den Haag u of uw medewerker begeleidt bij het vinden van een geschikte woning is vast al veel waard. Maar de begeleiding van Expat Residence gaat nog een stuk verder. Hij kijkt ook naar de geschiktheid van de locatie voor bijvoorbeeld kinderen: is er een goede school in de buurt? Wat is de afstand tot uw werk? Kortom: Expat Residence besteedt meer aandacht aan het vinden van uw toekomstige woning dan de gemiddelde makelaar.

Huis vinden en inrichten

En als dat huis dan is gevonden, dan biedt deze huur makelaar Den Haag nog iets extra´s: interieur styling. Zeker als u veel aan uw hoofd heeft, is dat welkome hulp, althans zo ervaart zeker een deel van de klandizie van Expat Residence het. Is uw huis het volgende dat wordt gerestyled?

Expat ontzorging

Het is ook niet niks, vanuit het (soms verre) buitenland naar ons kikkerlandje komen. Die baan is dus geregeld, maar dan de rest nog. Er moet een compleet nieuw leven worden ingericht, ga er maar eens aan staan. Daarom is het zo prettig om een partij als Expat Residence in de arm te kunnen nemen. U (of uw medewerker) kan zich met andere belangrijke zaken bezig houden, uw huur makelaar Den Haag vindt uw woning.

https://www.expatresidence.nl/