A brand new year
Image default
Bedrijven

Conflicten oplossen bij mediator Houten

Laten we samen uw problemen oplossen bij mediator Houten

Het kan iedereen overkomen: een groot conflict waar u zelf niet meer uitkomt. Misschien met uw werkgever of met uw partner? In zo’n geval is het verstandig om een mediator te zoeken die met jullie op een gelijkwaardige manier een oplossing gaat zoeken. Mediator Houten is gespecialiseerd in arbeidsmediation en scheidingsmediation.

Arbeidsmediation

Tijdens het werk, kunnen onderliggende strubbelingen flink uit de hand lopen. Soms gaat het zelfs zover, dat de rechter er een uitspraak over moet doen. Dit levert veel spanningen en emoties op, en het is nog maar de vraag of de oorspronkelijke werkrelatie weer kan herstellen. Om dit te voorkomen, is het verstandig om eerder in het conflict met elkaar om tafel te gaan zitten, samen met een mediator.

Scheidingsmediation

Ook een conflict in een huwelijk kan zeer grote gevolgen hebben. Misschien wil één van de partners graag scheiden of is er iemand anders in het spel. In ieder geval zitten de partners niet meer op één lijn en krijgen ze het niet meer voor elkaar om hier met elkaar uit te komen. Is dit bij u het geval? Dan kan Mediation Brooklyn Bridge u goed helpen. Als het echt niet anders kan, is het zeker voor eventuele kinderen de beste optie om op een relatief vriendelijke manier, zonder teveel conflicten en spanningen uit elkaar te gaan.

Wat kan een mediator voor u betekenen?

Wanneer u in zo’n moeilijk conflict terecht bent gekomen en u geen enkel idee meer heeft hoe u eruit moet komen, dan kan mediator Houten u wellicht helpen. Een mediator is gespecialiseerd in bemiddeling tussen partijen door alle partijen de mogelijkheid te geven z’n verhaal te doen. Ook de bijkomende emoties worden besproken om elkaar inzicht te geven. Uiteindelijk gaat de mediator met alle partijen samen een oplossing zoeken waar ieder zich in kan vinden.

https://mediationbb.nl/