A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Zilveren kettingen,tijdloos en mooi

Zilveren kettingen. Tijdloos en mooi

Een zilveren ketting mag eigenlijk niet ontbreken in je juwelenkistje. Het dragen van een mooie ketting geeft je net dat beetje extra én het maakt je outfit vaak af. Een simpele ketting met daaraan een mooie hanger oogt subtiel en elegant. Uiteraard mag een ketting gezien worden. Je zou kunnen kiezen voor een hanger met een wat opzichtiger uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan een grote bloem of een zilveren naamketting. Waar je ook voor kiest, zolang jij je er goed bij voelt zal je net zo stralen als je halssieraad.

Je ketting mooi houden

Je sieraad dient goed onderhouden te worden. Het zou jammer zijn als je zilveren ketting dof wordt of zelfs een zwarte kleur krijgt! Een ketting hoort te glanzen, des te mooier zal deze ogen. Er zijn allerlei producten op de markt om je ketting en eventuele andere zilveren sieraden mooi te houden. Het poetsen met een zogenaamd zilverpoetsdoekje is een bekende methode. Ook zijn er speciale dompelbadjes voor zilveren juwelen beschikbaar om ze mooi en glanzend te houden. Verzorg je ketting en draag deze met trots!

Wissel af

Met een standaard model ketting is het mogelijk om veel af te wisselen. Als je verschillende soorten hangers in je collectie hebt dan heb je in principe voor elke gelegenheid een andere ketting. Elke dag opnieuw bepaal je welke hanger je aan je ketting hangt. Dit zou je tevens aan kunnen passen aan de kleding die je draagt. Op deze manier kom je altijd verzorgt voor de dag. Zo zie je maar dat je met een zilveren ketting heel veel kanten op kunt. Tegenwoordig zijn er vele soorten hangers verkrijgbaar. Ook zou je kunnen spelen met verschillende kleurtjes en edelstenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Afwisselen en mooie combinaties maken kan een hele uitdaging zijn maar dat maakt het des te leuker!

https://www.zilveren-oorbellen.nl/product-categorie/zilveren-kettingen/

Gerelateerde artikelen

Anticonceptiepil en pigmentvlekken | Alles wat je moet weten

Het beste van kapper Leusden zuid

5 accessories for the bridegroom