A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidsspecialiste Purmerend

Heb je last van huidproblemen, wil je graag tips ontvangen van een gediplomeerde schoonheidsspecialiste over het verbeteren van je huid of wil je één van onze schoonheidsbehandelingen in Purmerend Weidevenne ondergaan? Als schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne, met een specialisatie in bind- en spierweefsel massages, vitaliteit expertise en acne specialisatie, ondersteun ik je graag bij het verbeteren van je huid. Voor elke type huid kan je bij ons terecht voor een behandeling of advies. Zo bieden wij reinigende en verzorgende behandelingen aan voor mannen en vrouwen. Tevens kan je kiezen voor een behandeling om huidveroudering tegen te gaan of kiezen voor een van onze behandelingen tegen verschillende huidproblemen. 

Schoonheidssalon Salon Nº 83 Purmerend

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Purmerend ben ik op de hoogte van de specifieke behoeftes van de huid. Met een totaalpakket gericht op de specifieke wensen van de huid stellen wij samen een behandelplan op. Hierbij richten wij ons op een natuurlijke huidverbetering. Heb je last van acne, psoriasis en/of rosacea? Met een persoonlijk behandelplan kunnen wij zorgen voor een optimale huidverbetering. Daarbij is het ook mogelijk om een voedingsschema op te stellen om zo vitaliteit en veroudering problemen effectief aan te pakken. Wil je graag persoonlijk advies of heb je een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Onderga een heerlijke schoonheidsbehandeling in Purmerend Weidevenne

Naast allerlei schoonheidsbehandelingen in Purmerend bieden wij ook verschillende soorten relax massages aan. Denk hierbij aan ontspannende gezichtsmassage, bind- en spierweefsel massages en gezichts-, hoofdhuid-, nek- en schoudermassages. Wil je even lekker relaxen, heb je huidproblemen en wil je deze oplossen of wil je je weer vitaal en jong voelen? Bij schoonheidssalon Salon Nº 83 Purmerend ben je op het juiste adres! Een stralende huid en een goede uitstraling zorgt voor zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Ons doel is dan ook om je met een glimlach en stralende huid de deur uit te laten gaan. Wil je een afspraak maken, meer informatie over de behandelingen, neem dan gerust contact op met Salon Nº 83 de schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne.

 

Gerelateerde artikelen

Een body bar kopen voor een extra zachte huid

Prachtige Oosterse bijzettafeltjes bij Imbarro Home & Fashion

Weave haar producten van remy & virgin kwaliteit by elegantweaves