A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Theoriecursus van Gelijk Geslaagd, een goede voorbereiding voor het examen

Hoe kan je je het beste voorbereiden voor het auto theorie examen van het CBR? Door een goede theoriecursus te volgen. En die goede theoriecursus die hebben wij bij Gelijk Geslaagd!

Onze naam zegt het al, bij ons ben je gelijk geslaagd. Binnen 1 dag. Theorie aanleren en examen maken, allemaal op dezelfde dag. Het kost je dus super weinig tijd en je bent er lekker snel vanaf. Niet, zoals je vast van anderen hebt gehoord, dagenlang of zelfs wekenlang moeten blokken om die saaie theorie in je hoofd te krijgen. Je hoeft je voor onze cursus niet eens voor te bereiden!

We geven continu auto theoriecursussen door het hele land. Een paar plaatsen waar we de theoriecursus geven zijn:

Op onze site kan je alle cursus locaties bekijken, we weten zeker dat er een cursus bij jou in de omgeving gegeven wordt. Je kan altijd kiezen uit meerdere cursusdata, er zal dus altijd wel een theoriecursus gegeven worden op een dag die jou goed uitkomt. Na je inschrijving krijg je onze bevestiging via de mail. Hierin staat alles wat je moet weten voor de dag van de cursus. Het reserveren van je examenplek bij het CBR doen wij voor je.

Cursusmateriaal hoef je niet zelf te kopen, wij hebben alles voor je klaarliggen op de dag van de cursus. Controleer wel even of je legitimatiebewijs nog geldig is. Je moet je namelijk legitimeren bij het CBR met een geldig ID of paspoort.

Motor- of scootertheorie examen? Ook daar hebben we cursussen voor!

Ga je niet voor je auto theorie examen maar voor je motor- of scootertheorie examen? Voor zowel de motor- als scootertheorie hebben wij ook een theoriecursus. Ook op diverse plekken door het land. Wil je een cursus scooter theorie in Rotterdam volgen? Of een cursus motor theorie in Goes? Dat kan!

Doe mee met onze theoriecursus en slaag razendsnel voor je auto-, motor- of scootertheorie examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/