A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Een snorscooter, een must voor ieder

In mijn ogen is een snorscooter iets wat voor iedereen een goede oplossing is om eenvoudig en snel mobiel te zijn. In de stad is het vooral heel praktisch, het is makkelijk om in korte tijd van de ene naar de andere kant van de stad te komen zonder hierbij veel inspanning te moeten verrichten. Tevens hoeft een snorscooter helemaal niet duur te zijn in aanschaf, de prijzen liggen bij een gemiddelde kwaliteit model onder de duizend euro, de kosten voor een helm blijven je bespaard en de verzekeringskosten liggen laag. Een snorscooter is dus voor ieder een geschikte optie, van de arme student tot de rijke zakenman. Polderscooter is een van de weinig aanbieder op de polder, de recensies zijn goed en uit eigen ervaring mag ik zeggen dat ik ook uiterst tevreden ben over de service, kwaliteit en prijs die Polderscooter biedt.

Waarom ik een snorscooter heb

Het is inmiddels alweer drie maanden geleden dat ik een snorscooter heb gekocht bij Polderscooter. Ik heb nog steeds geen spijt van deze keuze en stap nu al drie maanden bijna dagelijks met plezier op mijn snorscooter. Zelf woon ik in Lelystad, dit is een middelgrote stad en hierom is het een aardige fietstocht om van de ene naar de andere kant van de stad te komen. Dit is een probleem waar ik al een tijdje mee zat, ik woon zelf aan de rand van de stad en mijn vrienden wonen ook allemaal verspreid door Lelystad en dus niet allemaal op fietsafstand. De voornaamste reden voor de aanschaf van een snorscooter bij Polderscooter was dus dat ik dagelijks korte afstanden moet overbruggen en hierbij het fietsen zat werd. Een snorscooter was de perfecte oplossing voor dit probleem, geen helm nodig, lage verzekeringskosten en rijden op het fietspad, ideaal voor in de stad.

Meer weten over Polderscooter?

Een snorscooter moet u na het lezen van deze blog wel als muziek in de oren klinken en wellicht heeft het u aan het denken gezet. Dit is al genoeg reden om eens binnen te stappen bij Polderscooter en u te laten adviseren door een van de deskundige medewerkers.