A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Nilfisk

Het bedrijf is opgericht vanuit een visie om wereldwijd producten van de hoogste kwaliteit te produceren en te verkopen en Nilfisk past zich al meer dan honderd jaar aan de veranderende behoeften van markten en klanten aan met innovatieve producten en oplossingen. Zij streven ernaar voorop te lopen op het gebied van technologische vooruitgang om nu en in de toekomst in de behoeften van klanten te voorzien.

 

Schoonmaakproducten

Nilfisk bied een uitgebreid assortiment met de eersteklas schoonmaakproducten. De belangrijkste productlijnen zijn vloerreinigingsapparatuur, stofzuigers, hogedrukreinigers en een uitgebreide keuze aan huishoudelijke stofzuigers en hogedrukreinigers voor consumenten over de hele wereld. Nilfisk schoonmaakartikelen zijn er voor iedere organisatie. Facility Trade Group is een Nilfisk dealer. Zij hebben een team dat bestaat uit ervaren professionals met veel kennis over diverse producten.

 

Verbetering hygiëne

De reinigingsoplossingen van Nilfisk zijn ook milieuvriendelijk. Nilfisk schoonmaakartikelen verbeteren de hygiëne van een bedrijf met minder chemicaliën dan andere aanbieders. Ook biedt Nilfisk de mogelijkheid om met een lagere arbeidsinspanning een beter resultaat te behalen. De Nilfisk machines bieden comfort en zijn gebruiksvriendelijk. De Nilfisk schoonmaakartikelen van Facility Trade Group bieden toegevoegde waarde, betrouwbaarheid en efficiëntie.

 

Onafhankelijke schoonmaakgroothandel

Facility Trade Group is een onafhankelijke schoonmaak groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel schoonmaakartikelen is dit een greep uit het assortiment van Nilfisk producten bij Facility Trade Group:

  • Stofzuigers
  • Stofzuigerzakken
  • Schrobmachines
  • Combinatiemachines
  • Nilfisk onderdelen

 

Facility Trade Group biedt naast een breed assortiment een uitstekende service voor de producten van Nilfisk. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over het assortiment van Nilfisk.

https://facilitytradegroup.nl/