A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Magazijnstelling gebruikt

 

Wilt u magazijnstellingen van de beste kwaliteit, maar tegen zeer scherpe prijzen? Kies dan voor een van de gebruikte magazijnstellingen van StellingStunt. Ondanks dat deze stellingen gebruikt zijn, garandeert StellingStunt u van de beste kwaliteit. Uitgebreide inspectie en eventuele reparatiewerkzaamheden zorgen ervoor dat de stellingen weer degelijk zijn om te gebruiken. De gebruikte stellingen zijn dus van uitstekende kwaliteit, maar realiseren toch grote kostenbesparingen voor u. Is deze kostenbesparing voor u interessant? Vind dan nu ook een passende tweedehands stelling voor uw magazijn. Bekijk ons aanbod en bestel deze direct gemakkelijk online!

Allerlei gebruikte magazijnstellingen

Wij bieden diverse soorten gebruikte magazijnstellingen. Ook voor u hebben wij een geschikte stelling! Waar bent u precies naar op zoek? Een palletstelling, legbordstelling, grootvakstelling, bandenstelling of draagarmstelling? Voor al deze tweedehands magazijnstelling is StellingStunt uw partner. Naast tweedehands stellingen bieden wij ook nieuwe stellingen aan. Kijkt u hiervoor gerust een rond op de rest van onze webshop.

Over StellingStunt

StellingStunt is onderdeel van Trading Together. Op onze gebruiksvriendelijke webshop kan iedereen gemakkelijk diverse soorten magazijnstellingen online bestellen. Wij zijn een betrouwbare partner bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris. Dankzij onze efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid kunnen wij u de magazijnstellingen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Met een tweedehands magazijnstelling bespaart u nog meer op de kosten. Wilt u advies op maat van onze specialisten? Wij denken graag met zowel de klant als leverancier mee!

De levering

Wilt u een gebruikte magazijnstelling bestellen bij StellingStunt? Dan kunt u er rekening mee houden dat u deze binnen 3 werkdagen ontvangt. U kunt dus al snel profiteren van het gemak van uw tweedehands magazijnstelling. Wij hechten veel waarde aan een snelle service. Wij komen uw aanwinst altijd op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 leveren.

Bestel uw tweedehands magazijnstellingen online

Een gebruikte magazijnstelling van StellingStunt is een uitstekend alternatief op nieuwe en brengt flinke kostenbesparingen met zich mee. Bent u overtuigd? Bestel dan gemakkelijk een tweedehands magazijnstelling online bij StellingStunt. Wij leveren uw stelling al binnen 3 werkdagen! Vragen over ons aanbod of over onze service? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vakspecialisten. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)488 795 084. Wij denken graag met u mee!

https://www.stellingstunt.nl/