A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Jullie grote dag, jullie eigen ontwerp!

De trouwdag: een van de meest bijzondere momenten in je leven. Je hebt de perfecte partner gevonden, de datum is geprikt en nu is het tijd om je gasten uit te nodigen voor de viering van jullie liefde!

Maar waarom zou je genoegen nemen met standaard trouwkaarten als je ze zelf kunt ontwerpen en afdrukken? Het personaliseren van je trouwkaarten is niet alleen leuk, maar het geeft je ook de kans om je eigen stempel te drukken op jullie speciale dag. Graag aan de slag met jullie eigen trouwkaarten? Hier zijn 4 tips en ideeën om je op weg te helpen!

 

1. Laat je inspireren 

Voordat je aan de slag gaat met het ontwerpen van je trouwkaarten, is het belangrijk om wat inspiratie op te doen. Blader bijvoorbeeld door trouwmagazines, doorzoek Pinterest en bekijk trouwwebsites om ideeën op te doen. Misschien hebben jullie een specifiek thema voor jullie bruiloft in gedachten. Laat je inspireren door kleurenpaletten, illustraties en typografie die passen bij jullie stijl!

 

2. Kies het juiste papier

Het kiezen van het juiste papier is belangrijk voor het ontwerpen van trouwkaarten. Er zijn ontzettend veel opties beschikbaar, van bijvoorbeeld mat tot glanzend en van dik tot dun. Overweeg ook het gebruik van gerecycled papier als je milieubewust wilt zijn. Het type papier dat je kiest, zal de uitstraling en het gevoel van je trouwkaarten beïnvloeden, dus neem de tijd om te experimenteren en te beslissen wat het beste bij jullie past.

 

3. Breng jullie verhaal tot leven 

Jullie trouwkaarten van Blijkaartje zijn een geweldige manier om jullie liefdesverhaal te delen met jullie gasten. Voeg een persoonlijke touch toe door bijvoorbeeld een korte tekst te schrijven over hoe jullie elkaar hebben ontmoet, jullie eerste date of een speciaal moment in jullie relatie. Dit zal jullie trouwkaarten extra bijzonder maken en een glimlach op het gezicht van jullie gasten toveren.

 

4. Typografie en lettertypes 

De keuze van het lettertype kan een groot verschil maken in het ontwerp van jullie trouwkaarten. Kies lettertypes die passen bij jullie stijl en thema. Romantische koppels kunnen kiezen voor sierlijke en krullende lettertypes, terwijl modernere stellen misschien de voorkeur geven aan strakke en minimalistische lettertypes. Zorg ervoor dat de tekst goed leesbaar is en vermijd te veel verschillende lettertypes om verwarring te voorkomen.

 

5. Kleurenpalet

Het kleurenpalet dat jullie kiezen voor jullie trouwkaarten moet in overeenstemming zijn met jullie algehele bruiloftsthema. Kies kleuren die jullie persoonlijkheid weerspiegelen en die de sfeer van jullie trouwdag weergeven. Overweeg om een kleurenschema te gebruiken dat ook wordt gebruikt in jullie bloemdecoraties, bruidsmeisjesjurken en andere elementen van jullie bruiloft.

Met deze tips en ideeën zijn jullie goed op weg om prachtige trouwkaarten te ontwerpen en afdrukken die jullie liefde en persoonlijkheid weerspiegelen. Het proces van het zelf ontwerpen van jullie trouwkaarten kan een leuke en creatieve manier zijn om jullie trouwdag nog specialer te maken!

 

https://www.blijkaartje.nl/