Iets liefs doen op afstand

Het zijn gekke tijden op dit moment met het Coronavirus. We moeten met zijn allen zoveel mogelijk thuis blijven. Niet makkelijk, maar we doen het toch zoveel mogelijk met zijn allen. We missen onze ouders, oma’s en oma’s, vrienden en familie. En dat valt ons zwaar. Zeker nu er de komende weken ook nog eens 2 dagen aankomen waarin we onze vader en moeder normaal gesproken even flink knuffelen en een dikke kus geven. Dan hebben we het natuurlijk over Moederdag aanbiedingen en Vaderdag.  

Dit jaar zal dat allemaal op gepaste 1,5 meter afstand moeten. Minder leuk, maar het kan gewoon. En kunt u helemaal niet langs dan kunt u uw ouders natuurlijk wel verrassen. Gelukkig leven we in een tijd waarin we online van alles kunnen bestellen en kunnen laten bezorgen. Of het nu gaat om een bloemetje (groot of klein) of een luchtje, nieuwe schoenen, kleding of sieraden. Het is het leukste om het zelf te geven, maar u kunt het gewoon veilig online bestellen en dan bij uw vader of moeder laten bezorgen. Dat is wel zo makkelijk toch?

Uw vader en/of moeder hoeven dus ook dit jaar niks tekort te komen qua liefde. Het is wel een beetje anders als andere jaren, maar we moeten er met elkaar het beste van maken. Toch? Een kleine troost is misschien dat we met zijn allen in het hetzelfde schuitje zitten, dus we kunnen elkaar wel goed steunen. Wat gaat u dit jaar kopen voor uw vader of moeder? Hoe gaat u ze op afstand verrassen? Wat heeft u nodig voor een mooi cadeau? Er zijn altijd leuke acties waar u van kunt profiteren online. En als u online shopt hoeft u dus ook de deur niet uit. Dat is wel zo veilig met zijn allen tenslotte. Hopelijk is het volgend jaar weer allemaal het oude. A brand new year..

https://blackfridaysupersale.nl/