A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Gratis software updates bij Skoda

ŠKODA gaat de elektrische ENYAQ iV-familie voorzien van nieuwe software die het rijbereik vergroot, de laadtijden verkort, het comfort verhoogt en de werking optimaliseert. Sinds de productiestart van de ENYAQ COUPÉ iV installeert ŠKODA deze nieuwe ME3-softwareversie in alle ENYAQ iV’s. Modellen die al aan klanten zijn geleverd, worden vanaf de tweede helft van dit jaar door de dealer gratis geüpdatet. Klanten ontvangen binnenkort meer informatie over de upgrade naar de nieuwe softwareversie.

Nieuw rijprofiel voor versies met vierwielaandrijving

De vierwielaangedreven versies van de ENYAQ iV hebben nu ook een nieuw rijprofiel. De ‘tractiemodus’ is ontworpen voor het rijden op onverharde of gladde wegen en biedt constante vierwielaandrijving bij snelheden tot 20 km/u. Het past onder andere de ASR-functie aan zodat het tractiecontrolesysteem minder snel ingrijpt bij het wegrijden. Ook de laadcontrole is eenvoudiger gemaakt. In het navigatiesysteem kan bijvoorbeeld een alternatief laadstation in de huidige route worden opgenomen door simpelweg op de knop ‘Toevoegen’ te drukken. Voor alle geplande laadstops worden de resterende accucapaciteit en verwachte laadtijd gedetailleerd weergegeven. De nieuwe software omvat ook verbeteringen aan de weergaven in de Digital Cockpit en in het Head-up Display. 

Populaire Skoda Modellen

Populairste Skoda-modellen om te leasen zijn de Fabia, Occatia, Kodiaq, Enyaq, Scala en Kamiq. Via Skoda Private Lease zijn ze voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Octavia

De ŠKODA Octavia is een heerlijke auto voor het hele gezien. Puur rijplezier, ruimte en genot wordt gecombineerd met uitstekende prestaties.

Na de SUPERB is de nieuwe OCTAVIA de tweede ŠKODA die leverbaar is met Plug-in Hybride-technologie. ŠKODA OCTAVIA is de ruimste in zijn klasse, vol innovatie en luxe · Inclusief lichtmetalen velgen, virtual cockpit en Smartlink+.

De nieuwe Octavia heeft o.a. full-LED matrix koplampen en een multifunctioneel stuurwiel. Skoda Octavia Private Lease is aantrekkelijk voor iedereen die een voordelig en zorgeloos een nieuwe Leon wil rijden.

Skoda Kodiaq private lease

De Skoda Kodiaq kwam op de markt in 2016 en is na de Skoda Yeti de tweede SUV van het merk. De Skoda Kodiaq is een ruime, robuuste SUV. De SKODA Kodiaq is genoemd naar de Kodiakbeer.

Met Škoda Kodiaq Private Lease rijd je een ruime gezinsauto voor een aantrekkelijke prijs. De ŠKODA KODIAQ heeft alles wat een SUV moet hebben. 

Skoda Enyaq private lease

De Skoda Enyaq iV is de zoveelste variant van de elektrische compacte SUV’s in de VW-familie. De Skoda Enyaq gaat de historie in als de eerste elektrische auto van het Tsjechische merk Skoda. Dat maakt hem niet minder aantrekkelijk.

De ENYAQ iV biedt een enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 537* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft en de topversie kan tot wel 1.200 kg trekken. 

Skoda Enyaq Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om in een elektrische auto te rijden die is gebouwd op het Volkswagen platform.

De naam van de ŠKODA ENYAQ is afgeleid van de Ierse naam ‘enya’, wat ‘bron van leven’ betekent.

Skoda Karoq

Avontuurlijk, stoer, robuust en boordevol innovatie. De nieuwe ŠKODA KAROQ is typisch een SUV van dit decennium.

De Skoda Karoq wordt in 2017 voorgesteld als opvolger van de Skoda Yeti. De Skoda Karoq deelt zijn basistechniek met de Seat Ateca

Tijd voor de volgende facelift van een model uit de Volkswagen Groep. Ook de Skoda Karoq is klaar voor de volgende ronde. Naast het aangescherpte design, is hij ook op technisch gebied verder ontwikkeld. 

In Nederland houden we van het stoere design en de hogere zit van SUV’s. Mede hierom is Skoda Karoq Private Lease vanaf de lancering populair.

Volkswagen

De inlijving van ŠKODA door de Volkswagen Group behoort tot de meest succesvolle voorbeelden van privatisering van Tsjechische staatsbedrijven in het begin van de jaren ’90.

De jaarlijkse productie bedroeg destijds zo’n 200.000 auto’s, terwijl en het modelaanbod bestond uit slechts twee modellijnen. Momenteel levert ŠKODA een brede selectie modellen, uiteenlopend van de kleine Citigo tot aan de grote ŠKODA Superb.

Gedurende de afgelopen 25 jaar ontwikkelde het merk ŠKODA zich in rap tempo. Tussen 1991 en maart 2016 investeerde ŠKODA meer dan 300 miljard Kronen (zo’n 11 miljard euro) in nieuwe modellen, onderzoek, ontwikkeling en de uitbreiding van de productiecapaciteit in Tsjechië.

ŠKODA is de enige fabrikant die niet alleen auto’s produceert in Tsjechië, maar ze daar ook ontwikkelt. De ontwikkelingsafdeling van het merk bestond begin 1991 nog uit 600 werknemers, vandaag de dag zijn dat er 2.000. Allemaal hoogopgeleide specialisten die werkzaam zijn in het technologie-, ontwikkelings- en designcentrum in Mladá Boleslav.

Private Lease

Skoda modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Skoda Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.