A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kweek zelf uw groenten op uw balkon met een verticale tuin

Groente en kruiden kweken in uw verticale tuin.

Zelf op een klein balkon of tuin is het nu goed mogelijk uw eigen groenten en of kruiden te kweken in uw verticale tuin. De nieuwe generatie verticale tuinen die worden geleverd door www.kunsthaag.eu, zijn opgebouwd uit een speciaal hiervoor samengesteld vilt soort die het vocht wat benodigd is voor uw groente en kruiden langer vast te houden. Uiteraard kunt u hier ook gewoon planten in zetten waarmee u een hele gezellige sfeer krijgt op uw balkon of in uw tuin.

Makkelijk te bevestigen

De verticale tuinen zijn zo ontworpen dat u hier genoeg ruimte in heeft voor uw substraat zoals aarde of turfmengsels. De verticale tuin heeft metalen ophangogen waarmee hij stevig aan de wand of spijlen van het balkon gemonteerd kan worden met bijvoorbeeld een aantal bundelbandjes. Losraken is dus niet mogelijk.

De verticale tuinen zijn leverbaar in diverse maten. De meest gekochte zijn de 7 en 12 laags variant maar ook de 2, 3, 4 en zelfs 12 lagen is uit voorraad leverbaar. De nieuwste verticale tuin is zelf aan twee kanten te vullen met kruiden en planten. Ideaal voor bijvoorbeeld een balkon of scheidingsmuur.

Kruidentuin, Moestuin

Begin met het zaaien van je eigen keuken kruiden zoals basilicum, oragano, dille en mint. Wachten tot het groeit, simpeler kan eigenlijk niet. Er is niet veel ruimte voor nodig en altijd verse kruiden bij de hand. Heerlijk door salades, groente of wok. Of kweek je eigen planten en bloemen in de plantentas.

Ideaal als kado of gewoon voor jezelf. Uw kinderen zullen er dol op zijn !

Start vandaag nog met het maken van je eigen verticale tuin en bestel deze in onze webshop

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/