A brand new year
Image default
Zakelijk

Activiteiten om te doen tijdens een vrijgezellenfeest

Je beste vriend of vriendin gaat trouwen en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Traditioneel gezien organiseren de beste vrienden of vriendinnen van het bruidspaar een vrijgezellenfeest voor degene die gaat trouwen. Het idee erachter is dat ze nog een keer een feestje kunnen vieren, zonder dat ze nog getrouwd zijn. Natuurlijk is dat een beetje achterhaald, maar elke reden voor een feestje moet je aangrijpen. Dit zijn leuke activiteiten om te doen tijdens een vrijgezellenfeest.

Escaperoom

Als je met een klein groepje mensen bent, is het leuk om een escaperoom te gaan doen. Vaak heb je escaperooms in verschillende thema’s. Kies een thema uit wat goed bij de bruid of bruidegom past. Bij een escaperoom ben je een uur lang volledig op elkaar aangewezen. Met het vinden van aanwijzingen en het oplossen van puzzels moet je uiteindelijk uit de kamer zien te ontsnappen. Het is een leuke activiteit om eens te doen met een groepje vrienden.

Karaoke

Een vrijgezellenfeest kom je niet door zonder drank. Een drankje drinken in de stad kan je in principe elke week doen, dus is niet zo bijzonder. Als er genoeg drank in de man is, is het leuk om naar een karaokebar te gaan. Lekker meezingen met alle foute hits. Het interesseert niemand dat het zo vals is als een kraai. Lekker blijven meegillen dus!

High wine

We kennen allemaal wel de high tea. Je drinkt heel veel thee en daar krijg je hapjes en lekkernijen bij geserveerd. Dat is natuurlijk erg leuk en gezellig, maar misschien een beetje suf voor een vrijgezellenfeest. Daar wil je lekker aan de drank kunnen gaan. Een high wine is daarom een goed alternatief. Het lijkt op een high tea, maar dit wordt geserveerd met wijn. Naast de verschillende soorten wijn worden er diverse hartige hapjes geserveerd. Ook kan je ervoor kiezen om er een maaltijd bij te krijgen. Zo heb je een leuke activiteit en een lekkere maaltijd in een gecombineerd.

Ga je zelf trouwen en ben je nog op zoek naar een jurk? Hier vind je de mooiste prinsessenbruidsjurken.

 

Gerelateerde artikelen

Hoe zorgt een vertaalbureau Frans voor de beste vertalingen?

webshop fulfilment

Welke soort lening moet je nu precies afsluiten? Kom er direct achter