A brand new year
Image default
Verbouwen

Met de Elektrische CV Ketel eenvoudig verwarmen

Eenvoudig verwarmen zonder gas

Verwarmen zonder gas is eenvoudig te doen met de Elektrische Cv Ketel, DAT. Wist u dat…het zeer eenvoudig is om de bestaande gas cv ketel om te wisselen met een Elektrische CV ketel? De huidige installatie vloerverwarming en/of radiatoren kunnen gewoon behouden blijven. Zo is het eenvoudig om van het gas af te komen en brengt het geen extra kosten met zich mee.

Geen geluid

Nee, deze ketel maakt vrijwel geen geluid en dat is wel een groot voordeel te noemen. Geen lawaai en dat het apparaat elke keer aan een uitslaag. Daarnaast is het apparaat compact uitgevoerd.

De DAT elektrische cv ketel biedt veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de warmtepomp waar vandaag de dag veel over wordt gesproken.

  • De elektrische cv ketel maakt minder lawaai,
  • Neemt veel minder ruimte in beslag
  • Veel minder onderhoud nodig dan de warmtepomp.
  • Een lage aanschafprijs 
  • Geen rookgasafvoer nodig
  • Breken niet nodig
  • Hoog rendement van minimaal 96%
  • Om te wisselen op de bestaande installatie

Een ander voordeel ten opzichte van de traditionele gas cv ketel is dat er tijdens verwarmen geen verbranding plaatstvindt. Hierdoor is er dan ook geen rookgasafvoer nodig en het raakt niet vervuild door verbranding van gassen. Daarmee gezegd hebbende is de kans op rookgasvergiftiging zoals koolmonoxide nihil. Hierdoor kan het apparaat tevens in andere ruimtes worden geplaatst.

Weinig onderhoud, lange levensduur

De Elektrische cv ketel is compact, degelijk en eenvoudig uitgevoerd. Met een lange levensduur en weinig onderhoud tot gevolg. Veel opsmuk is bewust weggelaten.

Aan de voorkant van het apparaat is een druk/temperatuurmeter, schakelaar bevestigd waarmee het vermogen van de ketel te regelen is. Met de handige draaiknop is het mogelijk om de gewenste temperatuur in te stellen.

 

Veilig, betrouwbaar en hoog rendement

De ketel is leverbaar in 4,5kW6kW, 9kW, 12kW en 15KW. Uiteraard voorzien van alle beveiligingen tegen te hoge temperaturen, te lage druk of te hoge druk in de leidingen. De ingebouwde pomp heeft een energieklasse A label. Door het hoge rendement van minimaal 96% maakt dit een zeer zuinig apparaat.

Wilt u na het lezen meer weten. Op onze website is nog veel meer informatie te vinden en zijn ze te bestellen. De webshop is te bezoeken via www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/