A brand new year
Image default
Tuin en buitenleven

Lekker buiten zitten en gezellig maken

We zitten al weer even in het voorjaar en de temperaturen wordt al weer een stuk hoger en het wordt tijd om weer lekker in de tuin bezig te zijn en op mooie dagen te genieten van het weer. Ook in de avonden kan het nog best lekker weer zijn en kun je het in de tuin gezellig maken. We geven in dit artikel een aantal leuke tips om je tuin gezellig te maken en lekker buiten te kunnen zijn.

Loungeset

Om samen met je gezin, familie of vrienden lekker te kunnen zitten is een mooie loungeset ideaal. Lekker comfortabel gezellig een hapje en een drankje doen en genieten van de tuin. Kleed de stoelen en de tafel een beetje aan met kussentjes, dekentjes en wat leuks op tafel.

Terrasverwarmer

Als het savonds wat later wordt zal de temperatuur toch wel redelijk snel afnemen, zeker in het vroege voorjaar. Als je toch lekker wilt blijven zitten dan kun je wanneer je een overkapping hebt daar al wat beschut gaan zitten. Verder kun je eventueel een terrasverwarmer kopen. Als je kiest voor de beste terrasverwarmer dan blijf je ook later op de avond lekker warm!

Tuinverlichting

Heb je overdag lekker in de tuin gewerkt en wil je in de avond ook lekker van de tuin kunnen genieten dan kun je de tuin voorzien van verlichting. Dit kan natuurlijk met lampjes op stroom en met LED verlichting. Wil je geen stroom overal in de tuin aanleggen dan kun je ook kiezen voor solar tuinverlichting. Met goede solar lampjes kun je bijvoorbeeld het pad in de tuin verlichten of een mooie boom of struik uitlichten in de tuin. Dit staat erg gezellig.

Hapje en een drankje

Je kunt tijdenze het loungen natuurlijk lekker een hapje en een drankje nuttigen. Dit is lekker en bovenal erg gezellig. Zet lekker de BBQ aan en geniet samen met familie en vrienden van de avond! Lekker ontspannen en er een gezellige avond van maken.