A brand new year
Image default
Gezondheid

Schoonheidssalon Easy Beauty

Elke dag staat u voor de spiegel en brengt op dezelfde plaats opnieuw make-up aan. U doet dit al jarenlang, dus u kunt het uitstekend. Toch kost het elke dag veel tijd. Bovendien kan het altijd mooier. Vooral dit laatste vormt een extra argument om eens na te denken over permanente make-up. Make-up dus die u niet kunt weghalen met een wattenrondje en schoonmaakvloeistof. “Maar hoe werkt dit dan?”, zult u misschien denken. In onze schoonheidssalon leggen we dit graag aan u uit.

Altijd verzorgd met permanente make-up

Kort gezegd wordt er een pigmentatie in de bovenste huidlaag aangebracht. Daarbij worden wenkbrauwen, ogen en lippen waar nodig gecorrigeerd mbt kleur en vorm. Besluit u om de permanente make-up nabij Tilburg te laten aanbrengen, kies dan voor Easy Beauty in het centrum van ’s Gravenmoer, vlakbij Dongen en Waspik. U bent dan altijd verzekerd van het gebruik van eersteklas materialen en schoonheidsproducten.

Permanente make-up is geen tatoeage

Misschien vraagt u zich af of pigmenteren wellicht op tatoeëren lijkt. Een logische gedachte, maar er is een groot verschil. In de eerste plaats worden er andere pigmenten gebruikt. Bovendien wordt het pigment in de bovenste huidlagen aangebracht. In tegenstelling tot een tatoeage, verdwijnt de permanente make-up in een periode van 2 tot 5 jaar. Hierna kan opnieuw gekozen worden voor dezelfde behandeling in onze schoonheidssalon nabij Dongen, maar er kan ook gekozen worden voor een geheel nieuwe look. Naast het aanbrengen van permanente make-up, bieden wij ook een groot aantal andere behandelingen aan. Zoals ontspannende gezichtsbehandelingen of speciale behandelingen voor huidverbetering.

Leuk, een cadeaubon!

Natuurlijk kunt u ook iemand anders verassen met een behandeling bij Easy Beauty. Kies op onze website voor ‘cadeaubon’ onder de tab ‘Over Easy Beauty’ en kies uw bedrag. Vanzelfsprekend staan wij altijd klaar voor telefonisch contact. U kunt ons alle vragen stellen rondom de behandelingen die wij aanbieden. Misschien al direct een afspraak maken? Klik dan in uw scherm op de button ‘Maak een afspraak’. Wij heten u alvast van harte welkom!

https://www.easy-beauty.nl