A brand new year
Image default
Bedrijven

Verkoop van landbouwmachines en vrachtwagens? AutoTradeX is een erkend opkoper

Opkoper met een goede prijs bij verkoop landbouwmachines

Wilt u binnen 24 uur een afspraak voor de verkoop van uw landbouwmachine of tractor? AutoTradeX is opkoper van vrachtwagens en is gespecialiseerd in tractoren en grondverzetmachines. Oud materiaal van alle merken en alle modellen koopt deze voertuigopkoper zonder gezeur van u over. De eigen ophaalservice haalt uw landbouwvoertuig door heel de Benelux op.

Opkoper van landbouwmachines met de hoogste prijsgarantie

Bij AutoTradeX is de verkoop landbouwmachines snel geregeld. Meestal wordt uw landbouwvoertuig al binnen een dag afgevoerd en krijgt u meteen uw geld. Dit kan contant of via een bankoverschrijving. Heeft u een kapotte graafmachine, bulldozer of vorkheftruck staan, die u graag kwijt wilt? Laat uw machine niet wegroesten en zorg dat het oude voertuig nog flink wat geld oplevert. Oude grondverzetmachines zijn populair bij boeren in Afrika en Zuid-Amerika, waar uw machine een tweede leven krijgt.

Tractor inkoop door AutoTradeX

Moet uw oude tractor plaatsmaken voor een nieuwe? Of functioneert uw trekker niet meer na schade te hebben opgelopen? Vul dan het formulier in voor tractor inkoop door AutoTradeX en vergeet niet uw vraagprijs in te vullen. U mag ook een foto bijsluiten. Binnen een uur na uw aanmelding neemt een medewerker contact met u op en krijgt u een vrijblijvend bod. Ook minder gangbare tractormerken zijn van harte welkom. Zelfs als uw landbouwvoertuig oud en afgeschreven is, dan is deze tractoropkoper geïnteresseerd in een overname. In Afrika kan een oude trekker namelijk nog jaren mee.

Vaak heeft u binnen een dag al een afspraak voor het ophalen van uw landbouwmachine. Of u nu een grondverzetmachine van Ford, Renault, New Holland of een onbekend merk heeft, deze geregistreerde opkoper neemt uw voertuig graag over en zorgt voor een soepele afhandeling!