A brand new year
Image default
Bedrijven

Uw elektrische auto kunt u altijd volledig opladen met een wallbox laadpaal bij u thuis

Bent u aan het overwegen om een wallbox laadpaal voor uw woning aan te schaffen? Dan wilt u natuurlijk wel zeker zijn van een scherpe deal en een installatie die zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Door te kiezen voor een kwalitatief goede laadpaal, weet u zeker dat u aanzienlijk kunt gaan besparen op de kosten. U hoeft namelijk niet langer meer gebruik te maken van een laadpas of onderweg op zoek te gaan naar een openbare laadpaal.

Een laadpaal installatie bij u thuis

Als u gaat voor een laadpaal installatie bij u thuis, is het verstandig om na te gaan waar u deze gaat plaatsen. Bent u in het bezit van een eigen oprit of een eigen garage, dan is de laadpaal uiteraard geen enkel probleem. Bent u echter niet in het bezit van een eigen parkeerplek, dan zijn er wel bepaalde restricties waar u rekening met moet houden voor het plaatsen van laadpalen.

Doe de nodige research op het gebied van regelgeving en vergunningen

Als u niet in het bezit bent van een eigen parkeerplek, is het verstandig om van tevoren de nodige informatie op te vragen bij de gemeente waar u woonachtig bent. De laadpaal moet in dat geval namelijk worden geplaatst bij een openbare plek. Op deze plek wordt vervolgens een bord geplaatst, waar aan wordt gegeven dat deze plek alleen geschikt is voor het opladen van elektrische auto’s. Ook is het niet mogelijk om deze plek voor enkel uw auto te reserveren.

Neem contact op met de specialist en laat u vrijblijvend informeren

Bent u op dit moment vooral benieuwd wat voor laadpaal het meest geschikt voor uw is? Neem contact op met de specialist en laat u vrijblijvend informeren.

https://www.laadpaal-outlet.nl/

Gerelateerde artikelen

MSS toepassen

B2B afspraken

Verkoop uw woning aan Woning Investeerders Netwerk