A brand new year
Image default
Bedrijven

Schoonmaakbedrijf Glazenwasser Bolderman

Ramen laten schoonmaken

Wanneer u in Amsterdam woont en gebruik wilt maken van een schoonmaakbedrijf/glazenwasser, dan kunt u contact opnemen met het schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Vooral op het gebied van ramenwassen is er de laatste jaren veel veranderd. Daarom zijn er voor het wassen van ramen vaklieden nodig. Ze moeten weten wat ze kunnen en mogen doen. Daarom worden de werkzaamheden voor het ramenwassen onderverdeeld in de traditionele glasbewassing, maar ook met een telescopische steel, met hoogwerker, met gondel en met schacht. De meest voorkomende werkzaamheden zijn nog altijd de traditionele glasbewassing en met de telescopische steel.

De ramen in Amsterdam

Omdat de huizen in Amsterdam over het algemeen vrij hoog zijn, mogen de ramen op grote hoogte niet worden schoongemaakt door gebruik maken van een ladder. Het is volgens de ARBO wet vanaf 1 juni 2004 niet meer toegestaan dat glazenwassers met een ladder werken op een grotere hoogte, dan de tweede verdieping. Daarvoor moeten ze nu een telescopische steel gebruiken waaraan een slang is verbonden. Voor de glasbewassing van het schoonmaakbedrijf in Amsterdam Bolderman hebben de glazenwassers de vereiste documenten. Bolderman is een VCA gecertificeerd bedrijf. Dat houdt in dat er door het schoonmaakbedrijf in Amsterdam veilig en gezond wordt gewerkt.

Ramen schoonmaken boven de tweede verdieping

Voor het schoonmaken van de ramen boven de tweede verdieping zal een water telescoopsteel worden gebruikt. Het is een lange verstelbare steel met een borstel waar door middel van de waterdruk osmose water uitkomt. Osmose water bevat geen verontreinigingen, waardoor de ramen toch mooi schoon worden.

Het osmose toestel

Doordat de glazenwasser het osmose toestel gebruikt, zullen de ramen, nadat ze zijn schoongemaakt, zonder resten van kalk en dergelijke achterblijven. In normaal water zitten mineralen, zouten, bacteriën en kalk. Dat zijn stoffen die in het osmose water niet zitten. De glazenwasser maakt gebruik van een voorraadvat met osmose water van 1000 liter. Het is ook mogelijk dat er ramen op grotere hoogten moeten worden schoongemaakt. Dan is er overleg nodig over wat er gebruikt moet worden. Er zal daarvoor eerst een offerte worden opgemaakt, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

https://www.goedschoonmaken.nl/schoonmaakbedrijf-amsterdam/