A brand new year
Image default
Bedrijven

Met de Movementclub Amersfoort weer sterker in uw vel

Niet iedereen lukt het om op eigen kracht sterker te worden, fitter te worden, aan doelen te werken. Voor diegenen is er in de regio Amersfoort een prachtige mogelijkheid om met hulp wél de stappen te zetten die u in uw hoofd heeft. De Movementclub Amersfoort is meer dan een sportschool. Het is een community, waar veel mensen zich al snel thuis voelen. Ook met plezier en enthousiaste begeleiding aan uw conditie werken? Welkom bij Movementclub Amersfoort.

Boksen of bootcamp?

Boksen is een nog steeds onderschatte manier om niet alleen met uw fitheid aan de slag te gaan, het is ook een manier om mentaal beter voor de dag te komen. U bouwt vertrouwen op. Vergeet dus het beeld dat u van boksen hebt, en kom het zelf ervaren bij Movementclub Amersfoort. Zeker weten dat u er na één les boksen Amersfoort al heel anders naar kijkt. Waarschijnlijk kunt u nauwelijks wachten op de volgende keer boksen Amersfoort. Maar u kunt bij Movementclub Amersfoort ook meedoen met bootcamps of open gymlessen. Zo ziet u maar: voor ieder wat wils!

Persoonlijke begeleiding

U krijg bij Movementclub Amersfoort persoonlijke begeleiding, om de simpele reden dat iedereen iets anders nodig heeft, om sterker, fitter te worden of meer zelfvertrouwen te hebben. Personal coaching is dan ook een belangrijk onderdeel van Movementclub Amersfoort, wellicht in combinatie met boksen Amersfoort, maar wellicht past iets anders beter bij u.

Fysiotherapie en massage

Heeft u tijdelijke sportfysiotherapie nodig? Welkom bij Movementclub Amersfoort. Of laat u eens heerlijk masseren. Zeker na regelmatige fysieke inspanningen (zoals bij boksen Amersfoort) heeft het lijf ook wel eens behoefte om anders onderhanden te worden genomen. U komt herboren van de tafel en kunt er weer helemaal tegenaan. Niet twijfelen, maar doen.

https://www.movementamersfoort.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat je kinderen in de tuin spelen!

Het kinderdagverblijf

Hypnotherapie bij Veerkracht Counseling