A brand new year
Image default
Bedrijven

Getrouwd in een Linea Raffaelli bruidsjurk

Trouwen in een van de populairste merken

Een paar weken geleden zijn mijn man en ik getrouwd op een prachtige zomerse dag. Het was, zoals velen ook altijd zeggen, echt een van de mooiste dagen van mijn leven. Ik ben getrouwd in een Linea Raffaelli bruidsjurk. En wat voelde ik me prachtig. Ik had me nog nooit zo mooi gevoeld als in die jurk, met alles erop en eraan om de ‘look’ af te maken. Het was een dag om nooit te vergeten. Tijdens het passen kwam ik erachter dat Linea Raffaelli een van de populairste merken onder trouwjurken is, ik snap wel waarom!

Mijn Linea Raffaelli bruidsjurk

Mijn Linea Raffaelli bruidsjurk is van kant en tule gemaakt. De trouwjurk omarmde mijn zandloper figuur. De jurk had een prachtige sleep. Ik kreeg de hele avond complimenten over hoe adembenemend ik eruit zag. Ik sta niet graag in de spotlights, maar ik kon me hier op deze dag wel overheen zetten. Daarbij zat de jurk ook nog comfortabel, wat ik toch ook erg belangrijk vond. De bruidswinkel waar ik de jurk heb gekocht liet me voor mijn bruiloft al prachtig voelen. Ze hebben er echt alles aan gedaan om de perfecte jurk voor mij te vinden.

De andere trouwjurken van Linea Raffaelli

Een Linea Raffaelli bruidsjurk wordt altijd gemaakt van de meest verfijnde Spaanse en Italiaanse stoffen. De jurken hebben een goede pasvorm die eigenlijk bij elk figuur wel prachtig vallen. Het doel van dit merk is om bij te dragen aan een buitengewone en bijzondere trouwdag.

Een aanrader voor iedereen

Niet alleen trouwen in een Linea Raffaelli bruidsjurk is een aanrader voor iedereen. Ook het passen van trouwjurken in My Vintage Boudoir is een echte aanrader. Wat een heerlijke winkel is dat, naar mijn mening de droom van elke aanstaande bruid!

https://myvintageboudoir.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom een schapenvacht goed is voor een baby

Hoe kies je een goede elektricien

Hoe een zakelijke lening aanvragen?