A brand new year
Image default
Bedrijven

Een MKB container huren

Heb jij een middel of klein bedrijf en wil jij een MKB container huren, maar weet je niet wat daar nu allemaal in moet of hoe dat in zijn werk gaat? En je wilt uiteraard wel nog een bijdragen leveren aan het milieu, dus het liefst afval scheiden. Kan dat dan met meerdere containers?

Dat kan zeker, bedrijven hebben verschillend soorten afval en voor ieder afval is er een MKB container te huren. Of het nu gaat om restafval, papier en karton afval, organisch afval of flessenglas, je kunt gemakkelijk meerdere containers huren.

Waar moet je opletten bij het huren van een MKB container?

– Je moet allereerst een inschatting maken van je afval

Hoeveel afval produceert jouw bedrijf? En wat voor soort afval?

– Hoe vaak wil je de containers laten legen?

Bekijk hoe vaak je ze wilt laten legen, dit kan sterk afhankelijk zijn per bedrijf.

– Welk type rolcontainer

Naast verschillende soorten abonnementen zijn er ook verschillende soorten MKB containers beschikbaar. Kijk naar de soorten die er beschikbaar zijn en die het beste werken bij jouw bedrijf.

– Hoe snel kan de container geplaatst worden?

Onderzoek hoe snel de rolcontainer van jouw keuze geplaatst kan worden en of dit aansluit bij jouw wensen.

– Op welke dagen legen?

Bekijk op welke dagen de containers geleegd kunnen worden en of dat aansluit bij jouw schema. Sommige inzamelaars hebben route dagen en dat kan misschien niet overeenkomen met jouw specifieke schema.

– De prijs

Het is erg belangrijk dat dit ook goed aansluit met het budget dat jij hiervoor beschikbaar hebt. Onderzoek dus goed wat de tarieven van verschillende bedrijven zijn.

– Milieu toeslagen

Houdt rekening met verschillende milieu toeslagen er kunnen zijn en dat de uiteindelijke prijs kan afwijken van de originele afgesproken prijs.

https://rolcontainernederland.nl/mkb-afval/