A brand new year
Image default
Bedrijven

De innovatieve elektrische behandelstoel van VAB

De innovatieve elektrische behandelstoel van VAB

Er zijn heel wat eisen op te noemen waar een behandelstoel aan moet voldoen. De stoel moet stabiel en stevig, eenvoudig verstelbaar en goed te reinigen zijn. De elektrische behandelstoel van VAB voldoet aan deze eisen, maar daarbij hebben we allerhande extra innovaties aangebracht. Dit alles om ervoor te zorgen dat de stoel comfortabel is, maar dat u er ook eenvoudig uw behandelingen mee kunt uitvoeren.

Innovatie van VAB

VAB Value in Healthcare is een bedrijf waar kwaliteit en innovatie bovenaan staan. Als wij een nieuwe stoel ontwikkelen, dan beginnen we hierbij altijd met een basisstoel. Hier voegen wij een groot aantal zorgopties aan toe, om zo tot een stoel te komen die voor elke medische professional inzetbaar is. Onze stoelen worden dan ook volop gebruikt in zorginstellingen en ziekenhuizen, die waarderen dat er bij het ontwikkelen van onze stoelen ook naar hun wensen wordt geluisterd.

Een breed aanbod aan behandelstoelen

We hebben bij VAB meerdere verschillende behandelstoelen voor u klaarstaan. Dit zijn stoelen die met de grootste zorg zijn ontwikkeld en geproduceerd. ELke stoel die wij maken is breed inzetbaar, bijvoorbeeld op spoedeisende hulp, bij de dialyse en op de dagbehandeling. Maar daarnaast hebben wij ook stoelen die meer zijn gericht op een specifieke situatie. U kunt daarbij denken aan een bloedafnamestoel of een stoel voor podologie.

Wilt u meer weten over onze behandelstoelen?

Indien u meer wilt weten over de behandelstoelen die wij voor u kunnen produceren, dan kunt u altijd even contact opnemen met VAB Value in Healthcare. We geven u graag advies over welke stoel in uw situatie het meest geschikt is. We hebben over de verschillende stoelen ook elders op deze website uitgebreide informatie voor u staan.

https://vab.nl/