A brand new year
Image default
Bedrijven

Aanvragen CE keurmerk? Zo heeft u aantoonbaar veilige producten

Bent u op zoek naar hulp bij het aanvragen van een CE-markering en een CE-verklaring? HMPA heeft al jarenlang ervaring met advies hierover aan bedrijven uit uiteenlopende branches. Als u uw zaken op orde heeft rond het CE-keurmerk, dan kunt u aantonen dat uw product aan de Europese regels voldoet. Zo voorkomt u een boete, die vaak hoger uitkomt dan de kosten die u kwijt bent voor het advies.

Begeleiding bij de aanvraag van een CE-keurmerk

Bouwproducten, machines, maar ook speelgoed en elektronische apparaten hebben een CE-markering nodig. HMPA biedt hulp op maat bij het aanvragen CE keurmerk. Voordat u een CE-markering op uw product kunt aanbrengen, moet u uitzoeken welke Europese eisen gelden voor de machine, het medisch hulpmiddel of het transportmiddel dat u fabriceert, distribueert of importeert. HMPA ondersteunt u met de CE-conformiteitsprocedure en de bijbehorende risicoanalyse en documenten.

Met een CE verklaring voldoet u aan de regelgeving

U heeft niet alleen de verplichting om een CE-markering op uw product aan te brengen. Het is ook nodig om een Verklaring van Overeenstemming met de Europese richtlijnen op te stellen. HMPA heeft veel kennis als het gaat om de CE verklaring. De medewerkers van dit adviesbureau zijn helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving rond veiligheid en gezondheid. Zij hebben ervaring met advies op het gebied van CE-certificaten voor diverse producten, van speelgoed tot boten en van heftrucks tot landbouwmachines.

HMPA kan bepalen welke producten en welke machines een CE-verklaring nodig hebben. De adviseur geeft aan welke eisen van toepassing zijn en welke verbeteringen noodzakelijk zijn voor een CE-markering. Wilt u meer informatie over het traject of de kosten? HMPA komt graag bij u langs voor het product waarvoor u een CE-keurmerk wilt aanvragen. Dit bedrijf uit Vorden maakt vrijblijvend een offerte en zorgt ervoor dat u niet te veel betaalt!

https://www.hmpa.nl/